Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Το "στημένο" αγώνισμα, η ομάδα που χάνει την ασυλία και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Ποιοι οι 3 υποψήφιοι;

18 Απριλίου 2018 09:25
Survivor - Διαρροή: Το

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor ανήκει στο παρελθόν με το Athensmagazine.gr να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Οι Διάσημοι έχουν πάρει τον αέρα των Μαχητών αυτή την εβδομάδα, αφού έχουν κερδίσει και στα 3 αγωνίσματα απολαμβάνοντας τα έπαθλα, με τους Μαχητές να καλούνται απόψε να πάρουν το αίμα τους πίσω! Ήδη οι μουρμούρες στο στρατόπεδό τους είναι αρκετές, και πολλά σενάρια κυκλοφορούν στον αέρα!

Προσοχή, το Athensmagazine.gr δεν έχει κάποια διαρροή ακόμα στην κατοχή του, κάτι που θα συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες! Οπότε ότι διαβάσετε στο συγκεκριμένο άρθρο είναι καθαρά συμπέρασμα και..."υποψίες" μας!

Τι θα δούμε λοιπόν σήμερα;

Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;

Αρχικά για ακόμα ένα επεισόδιο έχουμε ένα αγώνισμα με αρκετή επαφή με το νερό και ταχύτητα, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη! Ή σχεδόν όλα; Τι θέλουμε να πούμε; Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο των Μαχητών έχουν αρχίσει έντονες μουρμούρες σχετικά με τους αδύναμους παίκτες! Συγκεκριμένα τα πυρά έχουν δεχτεί η Φελίτσια και η Ροδάνθη, καθώς οι Διάσημοι τις "σημαδεύουν" σε κάθε αγώνισμα με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουν επιπλέον νίκες για την ομάδα τους!

Επομένως δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται μέσα στην ομάδα ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να χάσουν επίτηδες την ασυλία ώστε να δώσουν υποψήφιες μια από τις δύο κοπέλες! Όσο παραμένουν αρκετοί οι παίκτες στην ομάδα είναι λογικό να έρχονται περισσότερες ήττες ενώ και το φαγητό μοιράζεται σε περισσότερα άτομα! Προσοχή, δεν λέμε ξεκάθαρα πως απόψε οι Μαχητές θα χάσουν, αλλά τώρα που τα έπαθλα έχουν γίνει πιο... ισχυρά δεν τους παίρνει να χάνουν για να έχουν όλους ευχαριστημένους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση, το χώσιμο του Κρητικού σε συμπαίκτη του και η γκρίνια στους Μαχητές! Τα κλάματα και οι αποκαλύψεις στο έπαθλο επικοινωνίας! (video)

Σίγουρη διαρροή θα σας έχουμε αργότερα, προς το παρόν δείτε στο Athensmagazine.gr φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ας πάρουμε λοιπόν ως δεδομένο ότι οι Μαχητές απόψε χάνουν την ασυλία! Σίγουρες υποψήφιες προς αποχώρηση είναι η Ροδάνθη και η Φελίτσια (αφού θεωρούμε απίθανο το να εξασφαλίσουν ασυλία) ενώ ο τρίτος υποψήφος μπορεί να είναι... οποιοσδήποτε!

Αν γίνει ωστόσο η έκπληξη και οι Μαχητές κερδίσουν, στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Διασήμων δεδομένα υποψήφιος θα είναι ο Χάρος, αν δεν κερδίσει ασυλία, ενώ οι άλλες δύο θέσεις θα είναι σίγουρα άνδρες με τους Νάσο και Μιχάλη να είναι οι πιο πιθανοί!

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και υποψήφιους προς αποχώρηση! Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share