Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Τα καρφιά του Χάρου στην Φαρμάκη, η καταγγελία για την Σαλταφερίδου και το κράξιμο στην Ροδάνθη! Όσα είδαμε χθες... (Video)

Οι πιο δυνατές στιγμές από το παιχνίδι!

17 Απριλίου 2018 08:10
Survivor: Τα καρφιά του Χάρου στην Φαρμάκη, η καταγγελία για την Σαλταφερίδου και το κράξιμο στην Ροδάνθη! Όσα είδαμε χθες... (Video)

Άλλο ένα επεισόδιο στο Survivor πέρασε, το οποίο τα είχε όλα. Γέλια, ίντριγκες, εντάσεις, κλάματα.

Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις δυνατές στιγμές του επεισοδίου της Δευτέρας και σας τις παρουσιάζουμε...

Με το καλημέρα σας στο επεισόδιο του Survivor 2 βγήκαν τα μαχαίρια! Ο Σώζων Παλαίστρος - Χάρος αποφάσισε να κατακεραυνώσει την Όλγα Φαρμάκη με ατάκες φωτιά που θα συζητηθούν!

Ενώ έκανε δηλώσεις στην κάμερα για το προηγούμενο έπαθλο κέρασε φαρμάκι την Όλγα Φαρμάκη!

Χάρηκε που κέρδισε τους κεφτέδες και τα λόγια του μόνο μέλι δεν έσταζαν! Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Καλύτερα που έφυγε η Όλγα! Μας κράτησε πίσω τόσον καιρό και είχα προβλέψει ότι αν έφευγε ένα άτομο που μας γέμιζε αμφιβολίες θα ήταν καλύτερα» Είπε και δεν δίστασε να την καρφώσει κανονικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συννεφιασμένος και βροχερός προβλέπεται ο καιρός σήμερα, Τρίτη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι Διάσημοι πεινάνε και αυτό έχει φέρει γκρίνια και εντάσεις! Πολλοί καρφώνουν τον Χάρο αφού και εκείνος μονίμως γκρινιάζει για το φαγητό! Ο Μουρούτσος πήρε την κατάσταση στα χέρια του αλλά τα πράγματα δεν ηρέμησαν! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χάρος μιλούσε με τον Κρητικό για το πως θα μοιραστεί το φαγητό! Ο Στέλιος του εξηγούσε αλλά εκείνος τον χαβά του!

Επέμεινε αλλά δεν πέρασε το δικό του τελικά! Ο Μουρούτσος πήρε τελικά την κατάσταση στα χέρια του και είπε: «Για να τρώμε εμείς 3 κουταλιές ρύζι, έχουν στερηθεί άλλα παιδιά που σήμερα δεν είναι μαζί μας!» Ο Χάρος τότε έδειξε να καταλαβαίνει αλλά.... πάνω που έδωσε το πιάτο του για να του το κρατήσει η Εύη, του έπεσε λίγο ρύζι! Και εκεί έκανε την κίνηση που προκάλεσε την αηδία των συμπαικτών του: Το πήρε από κάτω και το έφαγε μαζί με άμμο

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε στο Survivor 2 ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος! Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε ευθέως την Σαλταφερλίδου για προδοσία!

Όπως είπε ο Χάρος στην Σαλταφερίδου κατά πρόσωπο την κατηγόρησε ότι είναι η πέμπτη φάλαγγα ουσιαστικά μέσα στους Διάσημους!.Ο Σώζων υποστήριξε ότι άκουσε την Σαλταφερίδου να μεταφέρει στον Αγόρου σε μυστική συνάντηση που είχαν την άποψη που έχει η κοινωνία για αυτόν! Από τότε, υποστηρίζει ο Χάρος ότι η συμπεριφορά του Αγόρου άλλαξε στους Μαχητές και ο συγκεκριμένος παίκτης προσάρμοσε την στρατηγική του δημιουργώντας νέα δυναμική στην ομάδα των Μαχητών!

Όλα αυτά όπως υποστηρίζει ο Χάρος έγιναν σε κρυφή συνάντηση κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού αλλά και συμβουλίου! Η Σαλταφερίδου από τη μεριά της παραδέχτηκε ότι μίλησε μ τον Αγόρου και του μετέφερε μηνύματα των φίλων του αρνούμενη όμως ότι τον συνάντησε σε μυστική τοποθεσία εκτός καμερών!

Όπως καταλαβαίνετε στην συνέχεια έγινε ο απόλυτος χαμός και οι δύο παίκτες σκοτώθηκαν μέσα στην καλύβα!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Είναι γνωστό ότι στο Survivor 2 ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος με τον Κρητικό δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις! Το θέμα είναι ότι ο Χάρος όπου μπορεί δείχνει την απέχθειά του για τον Κρητικό και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις επιδεικτικά!

Σήμερα λοιπόν στο παιχνίδι έκανε το εξής: Την ώρα που μιλούσε ο Κρητικός για το έπαθλο του αγωνίσματος Ο Χάρος γύρισε επιδεικτικά το κεφάλι του από την άλλη μεριά σαν να του λέει ότι «Ό,τι και να λες, εγώ σε...» Το πλάνο κάνει μπαμ στην τηλεόραση! Παρακολουθήστε το στο απόσπασμα:

Άρχισαν τα όργανα στους Μαχητές αφού η ήττα έφερε γκρίνια! Όπως σας έχουμε γράψει οι Διάσημοι κέρδισαν το μεγάλο έπαθλο και οι Μαχητές ξεκίνησαν να φαγώνονται!

Οι αντοχές στο Survivor 2 έχουν φτάσει οριακά και μετά την ήττα τους το κλίκα στους Μαχητές ήταν παγωμένο!

Η Ροδάνθη μίλησε on camera για τι φταίει και ανέφερε ότι έχει πέσει πολύ και αυτό της έχει κάνει κακό και στην ψυχολογία της! «Ψάχνω να βρω τι φταίει γιατί έχω πέσει αγωνιστικά» είπε χαρακτηριστικά και οι συμπαίκτες της την κάρφωσαν! Η Ντάρια είπε ότι όποτε χάνει δεν πεισμώνει αλλά πέφτει χειρότερα, κάνει σαν κακομαθημένη και δεν βοηθάει την ομάδα! Την σκυτάλη στο θάψιμο πήρε ο Χάρης με πιο βαριές κουβέντες αφού είπε πως είναι νωχελική και δεν έχει δικαιολογίες μετά από 3 μήνες στο παιχνίδι! «Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες ότι δεν έχεις βρει κάτι... απλά δεν το έχεις» τόνισε και την χαριστική βολή έδωσε η Μελίνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 17 Απριλίου;

«Με ενοχλεί όταν χάνουμε και ακόμα περισσότερο με ενοχλεί η γκρίνια μετά! Όποιος είναι αδύνατος κρίκος ας πάει σπίτι του» ανέφερε και πλέον αν χάσουν την ασυλία οι Μαχητές είναι φανερό πως τα πράγματα για την Ροδάνθη είναι σκούρα...Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Είναι δεδομένο πλέον ότι στο Survivor o Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι εκτός ομάδας!

Οι συμπαίκτες του το δείχνουν με κάθε τρόπο και στο δείπνο της ομάδας στην πρωτεύουσα του Santo Domingo, την ώρα που πήγε ο Χάρος να πει κάτι στο τραπέζι για το φαγητό και το ψήσιμο του κρέατος, οι συμπαίκτες του ούτε καν που του απάντησαν... Τον "γείωσαν" κανονικότατα και του το έδειξαν ξεκάθαρα!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο video:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share