Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το μεγαλύτερο έπαθλο της χρονιάς!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

16 Απριλίου 2018 10:31
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το μεγαλύτερο έπαθλο της χρονιάς!

To Survivor επέστρεψε για τα καλά και το Athensmagazine.gr σας κρατάει ενήμερους για κάθε εξέλιξη από τον Άγιο Δομήνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Από το πρωί σας έχουμε ενημερώσει για τις σκέψεις που κάνει η παραγωγή ώστε να μεταφέρουν μια παίκτρια από τους Μαχητές στους Διάσημους, επεισόδιο το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες!

Εκτός όμως από παρασκήνιο έχουμε και αγώνισμα! Οι Διάσημοι χτες εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των Μαχητών, αφού οι δύο πιο δυνατοί παίκτες έμειναν εκτός, όπως η Μελίνα και ο Νικόλας με αποτέλεσμα να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης και να περάσουν μια εβδομάδα με χλιδή για τα δεδομένα του παιχνιδιού!

Το μεγαλύτερο έπαθλο της σεζόν!

Από σήμερα το Survivor 2 πηγαίνει στο επόμενο στάδιο! Ποιο είναι αυτό; Ότι από σήμερα τα έπαθλα αρχίζουν να ξεφεύγουν! Όπως ακούμε και τον Γιώργο Λιανό στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, απόψε το έπαθλο είναι... σοκ, πολλών διαστάσεων και με διαφορά το καλύτερο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι! Τι είναι αυτό; Θα σας ενημερώσει αργότερα το Athensmagazine.gr με νέα διαρροή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας, ο τραυματισμός του Αγόρου και οι καβγάδες σε Μαχητές και Διάσημους! (video)

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Και πάμε τώρα στο ζουμί της σημερινής υπόθεσης! Απόψε λοιπόν Διάσημοι και Μαχητές αγωνίζονται για το κορυφαίο έπαθλο! Ποιος το κερδίζει όμως; Το παρασκήνιο είναι "καυτό" και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ! Το σημερινό αγώνισμα, όπως και τα περισσότερα στο παιχνίδι, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό! Κύριο χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα, η επαφή με το νερό και ο στόχος! Ένα μικρό προβάδισμα δείχνουν να έχουν οι Μαχητές, αφού θα ενισχύσουν το σημείο όπου χτες μέτρησαν μόνο ήττες! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι γυναίκες! Δαλάκα και Εύη χτες μέτρησαν μόνο νίκες για τους Διάσημους, κάτι που δύσκολα θα επαναληφθεί σήμερα καθώς για τους Μαχητές επιστρέφει η Μελίνα!

Ωστόσο σίγουρο αποτέλεσμα θα έχουμε με την καθιερωμένη διαρροή! Μέχρι τότε δείτε εικόνες από το σημερινό επεισόδιο του Survivor:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share