Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Απασφάλισε ο Χάρος! - Εξαλλος με τους συμπαίκτες του! "Αυτό που βιώνω εδώ στην παραλία είναι... "(video)

Πανικός στη παραλία των Διασήμων

15 Απριλίου 2018 23:29
Survivor 2: Απασφάλισε ο Χάρος! - Εξαλλος με τους συμπαίκτες του!

Το κλίμα στην παραλία των Διασήμων είναι αρκετά τεταμένο. Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος άφησε να εννοηθεί πως οι υπόλοιποι της καλύβας τον έχουν στοχοποιήσει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τραυματισμός-σοκ του Νικόλα! - Τον έβγαλαν από την πίστα με ασθενοφόρο! (video)

Ο παίκτης των Μαχητών είπε: "Αυτό που βιώνω εδώ στην παραλία είναι μεταξύ άλλων μια απομάκρυνση από την πραγματική ανθρώπινη επαφή. Δηλαδή, είμαστε όλοι μαζί και κοιμόμαστε, είμαστε όλοι μαζί και τρώμε, παρόλα αυτά στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι ότι εγώ αν πλησιάσω κάποιον και κάτσω μαζί του θα πρέπει για να μην θεωρηθώ αγενής, να ρωτήσω. Αν είναι δυο άνθρωποι και μιλάνε και πάω εκεί να φάω και εγώ μαζί τους θα πρέπει να τους ρωτήσω αν μπορώ να φάω μαζί τους. Κάτι που δεν το θεωρώ άδικο. Παρόλ'αυτά έχουν υπάρξει φορές που μου έχουν πει.. "ξέρεις κάτι.. έλα δω κάτσε δεν χρειάζεται να ρωτάς". Υπάρχουν άλλες φορές που μου έχουν πει "γιατί δεν ρωτάς; έρχεσαι εδώ, έχεις κοινωνικά προβλήματα και δεν ρωτάς τι γίνεται;" είναι κάποιες στιγμές που δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω.. Εχουν γίνει και αυτά τα πράγματα με τον μπαρμπά-Στρουμφ της υπόθεσης, τον Στέλιο, τα οποία θα μπορούσα να τα ξεχάσω αλλά δεν κάνει κάποια ενέργεια. Οσες φορές έχουν βρει φαγητό στην παραλία, κανείς δεν έχει διάθεση να μοιραστεί με μένα φαγητό..."

Ενώ στη συνέχεια φαίνεται ο Μιχάλης Μουρούτσος με την Στέλιο Κρητικό να έχουν βάλει στη γωνία τον Χάρο και να του κάνουν κήρυγμα για το φαγητό...Η απάντηση του παίκτη των Διασήμων ήταν πως: "Η όλη αντιμετώπιση εμένα δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη..."

Δείτε το video:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share