Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο άνεσης!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

15 Απριλίου 2018 11:24
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο άνεσης!

Το Survivor επιστρέφει σήμερα στους δέκτες μας μετά από δύο ημέρες αποχής και επανέρχεται στις κλασσικές του εβδομάδες με 5 επεισόδια!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών και κάτι αντίστοιχο θα κάνει και απόψε!

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνισμα άνεσης, κάτι το οποίο την περασμένη εβδομάδα το απόλαυσαν αλλά για λίγο... λόγω Μεγάλης Εβδομάδας οι Διάσημοι! Πριν από το αγώνισμα όμως έχουμε και τρομερό παρασκήνιο!

Σύμφωνα λοιπόν με αρχικές πληροφορίες μας απόψε δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η οικειοθελής αποχώρηση της Όλγας Φαμάκη από το ριάλιτι επιβίωσης! Το μοντέλο έχει φτάσει στα όριά του εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως πλέον παίρνει την μεγάλο απόφαση! (Δείτε περισσότερα εδώ)!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι! Διάσημοι εναντίον Μαχητών στο καλύτερο έπαθλο της εβδομάδας, αφού εκτός από τροφή τους εξασφαλίζει και την άνεσή τους για επτά ημέρες! Στο σημερινό επεισόδιο οι Μαχητές θα στερηθούν ξανά τις υπηρεσίες της Μελίνας, ενώ κατά την διάρκεια του αγωνίσματος θα τραυματιστεί σοβαρά ο Νικόλας Αγόρου, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ!

Ποιος κερδίζει; Πιθανότατα οι Διάσημοι αλλά κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι την διαρροή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα που αγγίζει τα 1.000 ευρώ και ξεκινάει από σήμερα!

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share