Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Βόμβα: Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός; Εμφανίζεται στο trailer του "Στην υγειά μας" για το επεισόδιο του Σαββάτου! (video)

Αδιανόητη γκάφα από τον ΣΚΑΙ!

10 Απριλίου 2018 14:06
Survivor - Βόμβα: Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός; Εμφανίζεται στο trailer του
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Σε μια άνευ προηγουμένου γκάφα προχώρησε ο ΣΚΑΙ!

Τι ακριβώς συνέβη; Το Athensmagazine.gr πρώτο απ' όλους σας φέρνει στο φως το συμβάν και σας έχει το ρεπορτάζ και την μεγάλη βόμβα "μεγατόνων"! Πριν από λίγα λεπτά ο ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το επεισόδιο του ερχόμενου Σαββάτου στις 14 Απριλίου! Όπως βλέπεται και παρακάτω στο συγκεκριμένο επεισόδιο παρών είναι και ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος την ίδια στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor!

Λέτε ο γνωστός ηθοποιός να έχει αποχωρήσει και να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με τον ΣΚΑΙ να προχωράει σε μια άνευ προηγουμένου γκάφα; Το συγκεκριμένο σενάριο αποκλείεται, μιας και οι παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρούν μετά την προβολή του επεισοδίου! Επομένως ο ΣΚΑΙ έχει σε επανάληψη το Σάββατο επεισόδιο στο οποίο είχε δώσει το παρόν ο Στέλιος Κρητικός, το οποίο είχε προβληθεί στις 11 Νοεμβρίου! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love - Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Παρασκευή!

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το τρέιλερ καθώς και την ημερομηνία στο πλάι που θα προβληθεί το επεισόδιο!

Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΙ ΕΔΩ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share