Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor Πανόραμα: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για πρώην συμπαίκτη του! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς!

3 Απριλίου 2018 19:04
Survivor Πανόραμα: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Κωνσταντίνο Βασάλο για πρώην συμπαίκτη του! Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς!

Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί για την συμπεριφορά των παικτών.

Στην εκπομπή Survivor Panorama, αναφέρθηκαν στους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, ότι είναι «διαβασμένοι» από το παιχνίδι.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε χαρακτηριστικά: «Από ότι καταλάβαμε, ο Σώζων έχει μελετήσει πάρα πολύ το παιχνίδι και πέρυσι και φέτος, οπότε ξέρει και τι ιντριγκάρει τον κόσμο και μπήκε και με μια διάθεση τέτοια- ώστε να κερδίσει το ενδιαφέρον και το χει πετύχει»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χίλια μπράβο: Ανταγωνιστής του Σκλαβενίτη κλείνει σε ένδειξη πένθους! Ο λόγος για...

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, συμπλήρωσε: «Αυτό το ότι έχει μελετήσει πολύ καλά το παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι το χει κάνει μόνο ο Σώζων- οπότε ας το θεωρήσουμε δεδομένο για όλους τους παίκτες σχεδόν»

Στην συνέχεια, αναφέρθηκαν σε ένα σκηνικό που δεν είχαμε δει!

Αναφερόμενη η παρέα του Survivor στις δηλώσεις της Σκαρώνη, ότι δηλαδή ο Σώζων, κοιτάει το κομμάτι του ριάλιτι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, είπε ότι του θυμίζει κάτι αυτό...

Ύστερα από πιέσεις φυσικά δεν αποκάλυψε το όνομα, μόνο το περιστατικό, λέγοντας: «Ρε παιδιά μην με βάζετε σε δύσκολη θέση, δεν θέλω να πω. Ήταν στο Survivor, δεν μπορώ να πω μου λέει θέλω να κερδίσω λίγο τηλεοπτικό χρόνο»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εξομολόγηση της Σάρας Εσκενάζυ για το Survivor που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες! «Ναι, υπέφερα...»

Άφωνη η Ντορέττα αναφώνησε: «Είχε πει αυτή την ατάκα;», με τον Κωνσταντίνο να συμπληρώνει: «Ναι, ναι ,ναι, λέω γιατί το κάνεις αυτό; Λέει θέλω να κερδίσω λίγο τηλεοπτικό χρόνο»

Δείτε το απόσπασμα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share