Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε την ασυλία! Ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι;

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Διάσημοι ή Μαχητές κερδίζουν ασυλία; Αυτοί είναι οι 3 προτεινόμενοι!

2 Απριλίου 2018 09:27
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα χάνει απόψε την ασυλία! Ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι;

Λόγω Πάσχα η σημερινή ημέρα είναι ασυλίας στο Survivor με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για την επιβίωσης! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει και πάλι το ρεπορτάζ!

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor θα θυμίσει κάτι από τον πρώτο κύκλο, αφού η ασυλία θα διεξαχθεί Δευτέρα, με τους Διάσημους να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο καθώς μετρούν 6 σερί αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα τους!

Χτες μετά από ένα μήνα οι Μαχητές κατάφεραν να εξασφαλίσουν το έπαθλο άνεσης, το οποίο εκτός από κρεβάτια περιλάμβανε και μουσική και μπαίνουν στην Μεγάλη Εβδομάδα με την ψυχολογία στα ύψη! Σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα!

Ποιος κερδίζει απόψε την ασυλία;

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και τα πρώτα πλάνα που έχουμε πάρει από το σημερινό επεισόδιο, το σημερινό αγώνισμα είναι, όπως τα περισσότερα φέτος, ιδιαίτερα επίπονο με την ταχύτητα και την αντοχή να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα φέρουν την μια από τις δύο ομάδες αγκαλιά με την νίκη!

Οι Διάσημοι δεν έχουν άλλα περιθώρια! Από την άλλη οι Μαχητές είναι πιο άνετοι ενώ δεν θα τους χαλούσε να αρχίσουν σιγά σιγά να διώχνουν ορισμένα άτομα από την ομάδα τους, αφού έχουν περάσει 3 μήνες και συνεχίζουν να μοιράζονται φαγητά και έπαθλα! Σήμερα το μεγάλο φαβορί είναι οι Διάσημοι! Ωστόσο αυτό ούτε για διαρροή πρόκειται, ούτε για κάποια πληροφορία μας! Απλά συμπέρασμα από όλα όσα έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: "Η iron Barbie φοράει περούκα από τα γυρίσματα του Α.Μ.Α.Ν." Απίστευτο γλέντι στο Twitter!

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Ποιοι είναι οι 3 προτεινόμενοι προς αποχώρηση;

Πάμε τώρα στα... μετέπειτα! Ποιοι είναι οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση; Ας πάρουμε δεδομένο πως απόψε οι Μαχητές χάνουν μετά από 5 σερί ασυλίες! Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα της Iron Barbie και της Φελίσιας, εφόσον δεν εξασφαλίσουν ατομική ασυλία, ενώ η τρίτη θέση θα κριθεί μεταξύ Ροδάνθης και Θοδωρή!

Ας πάρουμε και το σενάριο που οι Διάσημοι χάσουν την ασυλία! Δεδομένα προτεινόμενοι θα είναι όπως και την περασμένη εβδομάδα οι δύο νέοι παίκτες, ο Χάρος και η Εύη και η τρίτη θέση θα κριθεί κυριολεκτικά από τις ατομικές ασυλίες! Ποιος δεν θα πάρει ατομική θα είναι αυτόματα πολύ πιθανός υποψήφιος!

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ θα σας έχει εξασφαλισμένες διαρροές τόσο με νικητή, σκορ όσο και με υποψήφιους προς αποχώρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Τα νεύρα της Δαλάκα, η επική απορία της Iron Barbie και η αφιέρωση όλο νόημα του Μουρούτσου στην Λάουρα!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share