Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε; Διάσημοι ή Μαχητές;

27 Μαρτίου 2018 11:16
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας!

Έπαθλο επικοινωνίας σήμερα στο Survivor με τους Διάσημους και τους Μαχητές να τα δίνουν όλα για το καλύτερο, κατά πολλούς, έπαθλο στο ριάλιτι!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες των δύο ομάδων! Ποια θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα;

Από την μια οι Μαχητές καλούνται να φτιάξουν το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ξανά τις τελευταίες μέρες με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, σε έναν τσακωμό που είχε με τον Ηλία Γκότση, ο οποίος είχε τρομερό παρασκήνιο από πίσω και σας το αποκάλυψε το πρωί το Athensmagazine.gr! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Από την άλλη οι Διάσημοι μετρούν 3 σερί ήττες σε αγώνισμα για την επικοινωνία και θέλουν επιτέλους να έρθουν σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς τους από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο παιχνίδι και μετά! Σχεδόν δηλαδή 2,5 μήνες! Θα τα καταφέρουν ή όχι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκάλυψη: Το στημένο περιστατικό και η απίστευτη γκάφα της παραγωγής που το "έδωσε" on air! Τρομερό παρασκήνιο

Το Athensmagazine.gr σας έχει και πάλι την αποκλειστικότητα! Σύμφωνα λοιπόν με πηγές μας από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πρώτα πλάνα που έχουμε στα χέρια μας από το σημερινό επεισόδιο, σήμερα Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να αγωνιστούν σε ένα αγώνισμα που χρειάζεται υπερβολική δύναμη και το είχαμε δει και πέρσι και μάλιστα δύο φορές, με την μια να είναι σε αναμέτρηση Ελλάδα - Τουρκία!

Το σημερινό αγώνισμα είναι πιο ομαδικό από τα προηγούμενα καθώς σε κάθε παιχνίδι θα παίρνουν μέρος δύο παίκτες από κάθε ομάδα και όχι ένας! Οι Διάσημοι θέλουν και χρειάζονται πολύ περισσότερο το έπαθλο από τους Μαχητές, οι οποίοι έχουν επικοινωνήσει τόσο με την οικογένειά τους, όσο και με φίλους τους από την Ελλάδα!

Ωστόσο οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως απόψε τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τους Διάσημους! Αυτό δεν γνωρίζουμε αν σημαίνει πως θα δυσκολευτούν ή θα χάσουν, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως και απόψε τα δεδομένα δεν είναι ευνοϊκά για εκείνους!

Προσοχή δεν πρόκειται για κάποια διαρροή το συμπέρασμα αυτό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Όλα όσα είδαμε χτες: Το ξέσπασμα του Ηλία για τον Θοδωρή, το θάψιμο του Χάρου στον Κρητικό και η υποχθόνια κίνησή του! (videos)

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει την διαρροή με νικητή και σκορ!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share