Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Πρώην παίκτρια του παιχνιδιού κατακεραυνώνει την Σπυροπούλου «Αλλάζει ο χαρακτήρας της μπροστά στις κάμερες»

25 Μαρτίου 2018 11:56
Survivor: Πρώην παίκτρια του παιχνιδιού κατακεραυνώνει την Σπυροπούλου «Αλλάζει ο χαρακτήρας της μπροστά στις κάμερες»

«Αλλάζει ο χαρακτήρας της, μιλάει με διαφορετικό τρόπο, με διαφορετικό τόνο μπροστά στις κάμερες…». Αυτό δήλωσε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor, Μαρία Σαμαρινού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - trailer: Ποιοι σκοτώνονται γύρω από την φωτιά και ποιος κερδίζει το έπαθλο;

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά» η πρωταθλήτρια αλπικού σκι αναφέρθηκε στον παρουσιάστρια: «Σίγουρα η Κωνσταντίνα προς τα έξω έχει ένα πάρα πολύ καλό προφίλ. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάνε όλοι για τη Σπυροπούλου… Θεωρώ ότι είναι αντικειμενικό, ωστόσο, η Σπυροπούλου ξέρει να πλασάρει πολύ ωραία τον εαυτό της μπροστά στις κάμερες και αυτός νομίζω είναι ο λόγος που και ο κόσμος έχει αυτή την άποψη γι’ αυτήν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Μαρούσι: Μαρτυρία «φωτιά» για την δολοφονία του 19χρονου Θωμά! Το «έσκασαν» οι δράστες από την Ελλάδα;

Σε ερώτηση για το αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει άλλο πρόσωπο μπροστά και άλλο πίσω από τις κάμερες, η Μαρία Σαμαρίνου απάντησε: «Αλλάζει ο χαρακτήρας της, μιλάει με διαφορετικό τρόπο, με διαφορετικό τόνο μπροστά στις κάμερες. Από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στην καλύβα, καλύτερα να μείνει στην καλύβα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share