Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (22/03) το εντυπωσιακό έπαθλο! (photos+video)

22 Μαρτίου 2018 12:46
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (22/03) το εντυπωσιακό έπαθλο! (photos+video)

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διάσημων και Μαχητών!

Οι Διάσημοι χτες έχασαν την ασυλία και αναγκάστηκαν να δώσουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση! Από νωρίς το πρωί σας έχουμε μεταφέρει την είδηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) σχετικά με το ποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι και πριν από λίγο σας μεταφέραμε την σίγουρη διαρροή! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Εκτός όμως από αποχώρηση απόψε έχουμε και αγώνα επάθλου! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Διάσημοι ή Μαχητές; Σήμερα, όπως φαίνεται και από το τρέιλερ που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ, το έπαθλο είναι κάτι το εξαιρετικό που αντάξιό του δεν έχει δοθεί φέτος! Τι ακριβώς είναι; Αυτό θα το πάθουμε αργότερα!

Πάμε όμως στα αγωνιστικά! Το σημερινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά... κλασικό! Ταχύτητα, στόχος και αντοχή! Ποιος κερδίζει; Οι Διάσημοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους τις σερί ήττες και να γευτούν επιτέλους ένα έπαθλο, όμως οι Μαχητές έχουν την ψυχολογία και δείχνουν να είναι και απόψε το μεγάλο φαβορί για τη νίκη! Αν θα τα καταφέρουν ή όχι θα το μάθουμε αργότερα με την διαρροή που σας μεταφέρει κάθε βράδυ το Athensmagazine.gr!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την ώρα που στο δικό μας Power Of Love η Αθηνά συνεχίζει να γκρινιάζει στο τούρκικο πέφτουν τρελά μπουνίδια! (video)

Mέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Όπως κάθε βράδυ και σήμερα το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με νικητή, σκορ και έπαθλο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τελείωσαν": Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου του παιδοκτόνου για την δολοφονία της 6χρονης Στέλλας!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share