Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Έσκασε βόμβα! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι! Είναι στο ξενοδοχείο και φέρνει τα... πάνω κάτω!

Προσοχή! Πρόκειται για 100% επιβεβαιωμένη διαρροή! Αποχώρησε ήδη!

22 Μαρτίου 2018 11:57
Survivor - Διαρροή: Έσκασε βόμβα! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι! Είναι στο ξενοδοχείο και φέρνει τα... πάνω κάτω!

Το Athensmagazine.gr από το πρώτο επεισόδιο του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Οι Διάσημοι χτες, για ακόμα μια μέρα, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία με αποτέλεσμα να φτάσουν πάλι στην κάλπη και να αποχαιρετήσουν έναν παίκτη τους!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Στέλιος Κρητικός και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τελείωσαν": Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου του παιδοκτόνου για την δολοφονία της 6χρονης Στέλλας!

Το Athensmagazine.gr εχει την αποκλειστικότητα και σας την παρουσιάζει! Προσοχή επειδή ακολουθεί διαρροή αν δεν θέλετε να μάθετε ποιος παίκτης έχει αποχωρήσει ήδη από το Survivor και βρίσκεται στο ξενοδοχείο ΜΗΝ συνεχίσετε!

Διαβάζουμε σε διάφορα σάιτ εδώ και λίγα λεπτά ότι τελικά αυτός που αποχωρεί είναι ο Στέλιος Κρητικός! ΛΑΘΟΣ! Πρώτο το Athensmagazine.gr, από νωρίς το πρωί σας ενημέρωσε πως έχει την είδηση! Όχι την πληροφορία αλλά την είδηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την ώρα που στο δικό μας Power Of Love η Αθηνά συνεχίζει να γκρινιάζει στο τούρκικο πέφτουν τρελά μπουνίδια! (video)

Εκτός ριάλιτι λοιπόν εδώ και λίγα λεπτά βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάτι το οποίο σας είχαμε αποκαλύψει από το πρωί της Πέμπτης! Η παρουσιάστρια έχει αποχαιρετήσει ήδη τους πρώην συμπαίκτες της και το μεγάλο "χαρτί" του φετινού Survivor ετοιμάζεται για την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη!

Έτσι το ύπουλο σχέδιο των Διασήμων για να την στείλουν εκτός Survivor, το οποίο σας είχαμε αποκαλύψει και αυτό από το πρωί (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), έπιασε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share