Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!

22 Μαρτίου 2018 09:40
Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διάσημων και Μαχητών!

Χτες για ακόμα ένα βράδυ οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ασυλία! Υποψήφια, όπως αναμενόταν, ήταν ξανά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ οι άλλες δύο υποψηφιότητες ήταν εκπλήξεις με τους Στέλιο Κρητικό και Νάσο Παπαργυρόπουλο να μπαίνουν στην διαδικασία αυτή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τελείωσαν": Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου του παιδοκτόνου για την δολοφονία της 6χρονης Στέλλας!

Μάλιστα το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο από την χθεσινή ψηφοφορία και το ύπουλο σχέδιο των Διασήμων να πετάξουν εκτός παιχνιδιού την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Πάμε όμως στο "ζουμί" της υπόθεσης! Το Athensmagazine.gr σας έχει πάλι το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει! Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε με την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς πριν ελάχιστα λεπτά γυρίστηκε η σκηνή της αποχώρησης και ο παίκτης βρίσκεται στην διαδικασία που ετοιμάζεται για το ξενοδοχείο! Έχει ήδη αποχαιρετήσει την ομάδα του, κάνει τις τυπικές δηλώσεις και φτιάξει τις βαλίτσες του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι;

Ποιος παίκτης είναι; Από την παραγωγή ήταν ξεκάθαροι και δεν μας έδωσαν ακόμα 100% επιβεβαιωμένο το όνομα που αποχωρεί όμως πρόκειται για... βόμβα! Σίγουρα στο παιχνίδι παραμένει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος! Το μοντέλο και ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και συγκέντρωσε με διαφορά, όπως και την περασμένη εβδομάδα, τις περισσότερους ψήφους!

Οπότε η αποχώρηση κρίνεται ανάμεσα σε Στέλιο Κρητικό και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αποχωρήσει ήδη από το ριάλιτι, κάτι που θα επιβεβαιωθεί και το βράδυ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share