Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 2 - Αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο των Διασήμων να πετάξουν εκτός την Σπυροπούλου! Ο διπρόσωπος Χάρος και η αποκάλυψη!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

22 Μαρτίου 2018 08:10
Survivor 2 - Αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο των Διασήμων να πετάξουν εκτός την Σπυροπούλου! Ο διπρόσωπος Χάρος και η αποκάλυψη!

Βγήκε ο Χάρος παγανιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κυριολεξία! Και θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών και σήμερα θα προβεί σε μια τρομερή αποκάλυψη!

Οι Διάσημοι χτες για 4η σερί φορά έχασαν την ασυλία και όπως ήταν αναμενόμενο έδωσαν υποψήφια προς αποχώρηση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τελείωσαν": Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου του παιδοκτόνου για την δολοφονία της 6χρονης Στέλλας!

Η παρουσιάστρια είναι η πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας, κάτι το οποίο και η ίδια δεν αρνήθηκε ποτέ! Οι συμπαίκτες της, την τελευταία φορά και λίγο πριν αποχωρήσει ο Γιάννης Δρυμωνάκος είχαν εκφράσει ανοικτά στο συμβούλιο την επιθυμία τους να αποχωρήσει η Ντίνα, κάτι το οποίο είναι πολύ κοντά στο να το πετύχουν μια εβδομάδα μετά! Και θα σας αποκαλύψουμε το γιατί!

Ποτέ κανείς δεν έκρυψε μέσα στην ομάδα πως θα ήταν καλύτερα για όλους να αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ώστε να δυνάμωνε η ομάδα! Και εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχουν αφού έχουν χάσει σερί έπαθλα και δεν χωράνε... χάρες!

Ωστόσο γύρω από τους χθεσινούς υποψηφίους υπάρχει τρομερό παρασκήνιο και το Athensmagazine.gr σας το αποκαλύπτει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι;

Αρχικά μεγάλη εντύπωση έκανε σ' όλους το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία εξασφάλισε την ατομική ασυλία, δεν έδωσε ως υποψήφιο τον Μιχάλη Μουρούτσο! Και σ' αυτό μεγάλο ρόλο έχουν παίξει οι νέοι παίκτες! Τι θέλουμε να πούμε;

Οι νέοι παίκτες, με την είσοδό τους στο παιχνίδι, έχουν μεταφέρει τα πάντα στους νέους συμπαίκτες τους! Ξέρουν πλέον άπαντες μέσα στο ριάλιτι ποιοι είναι αρεστοί στον κόσμο έξω και ποιοι όχι! Έτσι γνώριζαν άπαντες πως αν δινόταν υποψήφιος ο Μιχάλης Μορούτσος, το πιο πιθανό θα ήταν να έφευγε αυτός από το παιχνίδι! Ποιοι ήταν λοιπόν το ύπουλο σχέδιο των Διασήμων για να πετάξουν έξω την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Έδωσαν υποψήφιους προς αποχώρηση τους δύο πιο αγαπητούς παίκτες προς το κοινό! Τον Στέλιο Κρητικό και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο! Ο πρώτος με την μαχητικότητά του και το ήθος και ο δεύτερος γιατί κέρδισε με μεγάλη διαφορά την προηγούμενη ψηφοφορία είναι τα δύο φαβορί για να μείνουν στον Άγιο Δομίνικο και να αποχωρήσει επιτέλους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το νησί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι έγινε σαν σήμερα, 22 Μαρτίου; Τα σημαντικότερα γεγονότα που συγκλόνισαν τον πλανήτη!

Σ' αυτό σημαντικό μερίδιο έχει και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο οποίος από την μια το παίζει γοητευμένος με την παρουσιάστρια και από την άλλη... αποκάλυψε πολλά για τον έξω κόσμο στους συμπαίκτες του! Όπως και να έχει το παρασκήνιο είναι τρομερό και η αποκάλυψη "βόμβα! Μένει να δούμε αν το σχέδιο των Διασήμων θα πιάσει τόπο ή θα μείνουν με την όρεξη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share