Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!

21 Μαρτίου 2018 13:01
Survivor - Διαρροή: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διάσημων και Μαχητών!

Την εβδομάδα που διανύουμε έχουμε αλλάξει πολλά, αφού στο Survivor μπήκαν έξι νέες παίκτες, τρεις για κάθε ομάδα, που έχουν αλλάξει ξανά τα δεδομένα, καθώς οι Διάσημοι ήταν σε πολύ δύσκολη θέση μετά τρεις 4 συνεχόμενες αποχωρήσεις από το παιχνίδι!

Θα καταφέρουν όμως σήμερα να σπάσουν το σερί και να κερδίσουν την ασυλία;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκάλυψη: Διέρρευσαν τα πάντα σε Μαχητές και Διάσημους! Η γκάφα της παραγωγής και οι συμμετοχές που ακύρωσαν!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΛΙΚ!

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς και απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Athensmagazine.gr, σήμερα θα γίνει μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους και αυτοί που θα καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία θα είναι για 4η σερί φορά η Μαχητές!

Οπότε η ανατροπή ΔΕΝ θα γίνει, οι Μαχητές θα παραμείνουν νικητές και οι Διάσημοι θα κληθούν για ακόμα μια μέρα να δώσουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι θα είναι αυτοί; Θα τους μάθετε αργότερα μέσα στην μέρα στο Athensmagazine.gr με νέα διαρροή που θα ακολουθήσει!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share