Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το «γλείψιμο» του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου, το ρεκόρ αργοπορίας της Λαπάτη και το τέταρτο παιδί για τον Στέλιο Κρητικό! (videos)

21 Μαρτίου 2018 08:01
Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το «γλείψιμο» του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου, το ρεκόρ αργοπορίας της Λαπάτη και το τέταρτο παιδί για τον Στέλιο Κρητικό! (videos)

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor πέρασε...

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα μέσα. Γέλια, καυγάδες, τσακωμούς, νοσοκομεία και κλεψιά. Εμείς στο Athensmagazine.gr συγκεντρώσαμε για εσάς όλες αυτές τις στιγμές.

Η Φελίσια Λαπάτη είναι η νέα παίκτρια του Survivor. Όπως ξέρετε, μπήκε την Κυριακή μόλις στο παιχνίδι και έχει πλήρη εικόνα για το πως αντιμετωπίζει ο κόσμος τους παίκτες του ριάλιτι.

Η ίδια αποκάλυψε πως κάρφωσε στον Νικόλα Αγόρου, όλα αυτά που λένε για εκείνον στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, για το παρατσούκλι «Φραουλίτσα».

Η Φελίσια είπε, χαρακτηριστικά: «Εντάξει, του πρόδωσα κάποια σχόλια που γίνονται στην Ελλάδα για αυτόν! Ένα από αυτά που του είπα είναι το αστείο υποκοριστικό που τον φωνάζουν. Όταν του είπα γέλασε πολύ» Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους παίκτες, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, έδωσε τον λόγο στον Στέλιο Κρητικό για το αν σκοπεύει να στείλει κάποιον συγκεκριμένο μήνυμα στην γυναίκα του, εφόσον κερδίσουν το έπαθλο ή αν θέλει να της περάσει κάποιο υποχθόνιο μήνυμα για τέταρτο παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία σήμερα, Τετάρτη! - Η αφρικανική σκόνη παραμένει!

Με αφορμή αυτή την πάσα του παρουσιαστή, Ο Στέλιος Κρητικός έκανε την αποκάλυψη, λέγοντας : «Δεν ήθελα να το κάνω τώρα, αλλά αφού μου το λες θα το αποκαλύψω. Ήθελα να πω στην γυναίκα μου πως όταν επιστρέψω στην Ελλάδα θα ήθελα να κάνουμε και τέταρτο παιδί. Δεν ήθελα να το πω τώρα, αλλά ναι θα κάνω τέταρτοι παιδί», είπε χαρακτηριστικά με του παίκτες να τον αποθεώνουν και να του δίνουν προκαταβολικά συγχαρητήρια! Δείτε το απόσπασμα:

Και ενώ νομίζαμε ότι το αχτύπητο «παιχτούρι», είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχοντας το προσωπικό ρεκόρ αργοπορίας-Ήρθε η Φελίσια Λαπάτη να την κοιτάξει κατάματα.

Συγκεκριμένα, η γυμνάστρια, μάλλον μπερδεύτηκε, νομίζοντας πως είναι στην Μύκονο και απολαμβάνει τις βουτιές της με το μπραζίλιαν μαγιό της και όταν συνηδειτοποίησε ότι βρίσκεται στον Αγ. Δομίνικο και αγωνίζεται στο Survivor, ήταν πλέον αργά. Για να μην λέτε, μπορείτε να δείτε το αγώνισμα της:


Ο Μιχάλης Μουρούτσος, έχει δείξει πολλές φορές πως θέλει να αποχωρήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το παιχνίδι. Στο τελευταίο συμβούλιο μάλιστα, στην στοχοποίησε επιμένοντας στην αποχώρηση της.

Σήμερα, λίγο πριν αγωνιστεί η Κωνσταντίνα, ο Μουρούτσος πήγε κοντά της σαν να τον τσίμπησε σφίγγα και της είπε: «Πρόσεχε στις βουτιές! Εμείς σε εμπιστευόμαστε, θα τα πας πολύ καλά μην ανησυχείς!».

Η Κωνσταντίνα τον κοιτούσε αμίλητη και ενώ εκείνος μιλούσε , η παρουσιάστρια σήκωσε το χέρι της, φεύγοντας από κοντά του και δείχνοντας με διακριτικό τρόπο ότι δεν έχει ξεχάσει τις προσβολές που άκουσε.


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share