Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 2 - Διαρροή: Το ξύλο μεταξύ παικτών στον Άγιο Δομίνικο και η ομάδα που κερδίζει σήμερα την επικοινωνία!

20 Μαρτίου 2018 20:56
Survivor 2 - Διαρροή: Το ξύλο μεταξύ παικτών στον Άγιο Δομίνικο και η ομάδα που κερδίζει σήμερα την επικοινωνία!

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον Άγιο Δομίνικο...

Σήμερα Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο και αυτό είναι η επικοινωνία. Ποιος όμως θα καταφέρει να επικοινωνήσει με την οικογένεια του;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Γιάννης Δρυμωνάκος: «H Δαλάκα όταν βγει από το παιχνίδι θα προσγειωθεί απότομα!» (Vdeo)


Οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο έχουν χαθεί εντελώς μιας και παίκτες μετά τον κρίσιμο αγώνα Ελλάδας - Τουρκίας έπαιξαν ξύλο.

Ξύλο στο Survivor

Το περιστατικό αυτό έκανε ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός γνωστό καθώς το ανέφερε στο συμβούλιο του τουρκικού Survivor. Ένα περιστατικό που οι κάμερες δεν έδειξαν ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Τουρκία.
Μόλις τελείωσε ο κρίσιμος αγώνας με νικητές τους Τούρκους, δύο παίκτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας έπαιξαν ξύλο, όχι απλά τσακώθηκαν... αλλά πιάστηκαν στα χέρια ρίχνοντας μπουνιές ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να τους χωρίσουν άνθρωποι από την παραγωγή και συμπαίκτες τους


Η ένταση και η προσαρμογή

Οι εντάσεις δεν λείπουν και από τις δύο ομάδες! Στο στόχαστρο στους Μαχητές έχει μπει η Ροδάνθη, το πιο μικρό κορίτσι στο ριάλιτι, την οποία θεωρούν αδύναμη παίκτρια και θέλουν να την βγάλουν εκτός... όμως όπως έχει δείξει η ιστορία το κοινό έχει διαφορετική άποψη μιας και την σώζει συνεχώς στις ψηφοφορίες.

Ο μεγάλος νικητής της επικοινωνίας

Μαχητές και Διάσημοι σήμερα αγωνίζονται για την επικοινωνία. Ποιος θα καταφέρει να μιλήσει με την οικογένεια του;


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την τιμητική τους θα έχουν οι Μαχητές, όσο κι αν οι Διάσημοι δώσουν σώμα και ψυχή για το συγκεκριμένο έπαθλο.

Πηγή: youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share