Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία!

19 Μαρτίου 2018 16:52
Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία!

Μπορεί να περιμένατε αρκετή ώρα όμως η αργοπορημένη μετάδοση του σημερινού τρέιλερ μας έφερε και εμάς εδώ στο Athensmagazine.gr πίσω!

Ωστόσο έστω και με κάποια καθυστέρηση σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο από τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία! Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το παρασκήνιο και σας το παρουσιάζει!

Σήμερα λοιπόν θα δούμε ένα δυνατό αγώνισμα με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και την επαφή με το νερό! Από την ελληνική ομάδα θα παραταχτούν όλοι οι παίκτες με μπλε φανέλες και με στόχο να μας κάνουν υπερήφανους έστω και σε ένα ριάλιτι παιχνίδι!

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πλάνα που έχουμε πάρει από το τρέιλερ που έφτασε πριν από λίγο στα χέρια από από τον ΣΚΑΙ, θα τα πάμε περίφημα! Θα κοιτάξουμε στα μάτια τους Τούρκους, όμως η διαφορά δυναμικότητας είναι αισθητή! Οι Τούρκοι είναι πιο δυνατή ομάδα και μην ξεχνάμε μάλιστα ότι η φετινή τους "φουρνιά" είναι μια μίξη από τους πιο ισχυρούς παίκτες των τελευταίων χρόνων!

Οι Τούρκοι λοιπόν είναι το φαβορί για να επικρατήσουν, ωστόσο αυτό δεν θεωρείται δεδομένη, ούτε είναι κάποια διαρροή! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κοιτάξουμε στα μάτια τους Τούρκους και θα τους ζορίσουμε ιδιαίτερα! Αν αυτό θα φτάσει για να πάρουμε την μεγάλη νίκη θα σας ενημερώσουμε λίγο αργότερα με την σίγουρη διαρροή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Trailer: To άγχος για το Ελλάδα - Τουρκία και η έπαρση της Δαλάκα! Ποιος θα καταφέρει να πάρει την νίκη;

Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από τον μεγάλο σημερινό αγώνα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας έχει σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ με νικητή και σκορ!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share