Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο (18/03) πολυτέλειας!

18 Μαρτίου 2018 11:40
Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο (18/03) πολυτέλειας!

Έπαθλο πολυτέλειας σήμερα στο Survivor και το Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και απόψε σας έχει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών!

Σήμερα λοιπόν Κυριακή και μετά από απουσία τριών ημερών, το Survivor επιστρέφει στην καθημερινότητά μας πιο ανατρεπτικό από ποτέ αφού μια τεράστια έκπληξη περιμένει τις δύο ομάδες και για την οποία θα σας ενημερώσει αναλυτικά το Athensmagazine.gr αργότερα!

Πάμε τώρα στο... "ζουμί" της υπόθεσης! Μετά από μια τραγική εβδομάδα για τους Διάσημους που εκτός από έπαθλα έχασαν και τον Γιάννη Δρυμωνάκο πλέον καλούνται να γυρίσουν σελίδα, καθώς αν συνεχίσουν έτσι η "διάλυση" θεωρείται δεδομένη! Θα καταφέρουν απόψε να βάλουν δυσκολίες στους Μαχητές ή όχι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πλάνα που μας έχει δώσει ο ΣΚΑΙ, το σημερινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερα βάναυσο και κύριο χαρακτηριστικό την δύναμη αλλά και την ταχύτητα! Όποιος δεν αντέχει απλά χάνει το έπαθλο πολυτέλειας και περνάει ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα!

Οι Μαχητές δείχνουν να είναι το φαβορί για την σημερινή αναμέτρηση, όμως αυτό δεν πρόκειται ούτε για κάποια πληροφορία, ούτε για διαρροή αφού δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία μας! Κάτι που θα συμβεί, όπως κάθε βράδυ, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 της Κυριακής! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα καθώς και το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάσα: Γιατί αυτό τον μήνα θα μπει σε όλους σας 50% επιπλέον του μισθού στους λογαριασμούς σας!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share