Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα η μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι τελικά ο παίκτης που έχει αποχωρήσει ήδη και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

15 Μαρτίου 2018 11:11
Survivor - Διαρροή: Έσκασε τώρα η μεγάλη ανατροπή! Αυτός είναι τελικά ο παίκτης που έχει αποχωρήσει ήδη και βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

To Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και από τις παραλίες Διάσημων και Μαχητών!

Χτες για ακόμα μια φορά οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν στο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να βρεθούν στην δύσκολη θέση να δώσουν τρεις παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση! Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί της Τετάρτης, από την στιγμή που θα έχαναν την ασυλία οι Διάσημοι, υποψήφιοι θα ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και δύο άνδρες και έτσι και έγινε!

Μαζί με την παρουσιάστρια, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι Γιάννης Δρυμωνάκος και Νάσος Παπαργυρόπουλος! Από τους τρεις τον μόνο που δεν θα τον... χαλούσε να αποχωρήσει είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο οποίος τόνισε και χτες πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα!

Και πάμε τώρα στο... ζουμί της υπόθεσης, όπου το Athensmagazine.gr σας έχει και πάλι όλο το παρασκήνιο! Ποιος αποχωρεί τελικά από το Survivor; Και εδώ σας έχουμε την διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε ποιος αποχωρεί απόψε μην συνεχίσετε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το Twitter "σταυρώνει" τον Μουρούτσο και την τύχη του: "Θαυματουργός αυτός ο Άη Δομίνικος!"

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παίκτες! Ποιοι είναι αυτοί; Πρώτος με διαφορά και σίγουρη θέση στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται να είναι ο... πρωτάρης της όλης διαδικασίας, Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Επομένως το μεγάλο ντέρμπι σημειώνεται ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Γιάννης Δρυμωνάκο! Το Athensmagazine.gr από την προηγούμενη κιόλας αποχώρηση σας είχε τονίσει πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το μεγάλο όνομα του φετινού Survivor, αφού ο κόσμος κουράστηκε να την βλέπει συνέχεια υποψήφια και πιο αδύναμη παίκτρια του παιχνιδιού! Ωστόσο φαίνεται πως τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή και εκτός ριάλιτι είναι ήδη ο Γιάννης Δρυμωνάκος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Ο παίκτης που πιάστηκε να κλέβει, η έκκληση του Δρυμωνάκου και η επίθεση του Μουρούτσου στην Σπυροπούλου!

Για περισσότερες εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε αργότερα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share