Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor - Αποκάλυψη: Τι πραγματικά συμβαίνει όταν αποχωρεί ένας παίκτης! Κι όμως, δεν φεύγει απευθείας αλλά... (video)

13 Μαρτίου 2018 12:18
Survivor - Αποκάλυψη: Τι πραγματικά συμβαίνει όταν αποχωρεί ένας παίκτης! Κι όμως, δεν φεύγει απευθείας αλλά... (video)

Την διαδικασία που ακολουθεί ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor από τη στιγμή που φεύγει από το συμβούλιο του νησιού και μέχρι να επιστρέψει στην Ελλάδα αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Στο μεταξύ, η Ξένια, που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα, έκανε τις πρώτες on camera δηλώσεις της.

«Με το που φεύγεις, η παραγωγή σε παίρνει και σε πάει σε ένα άλλο δωμάτιο μέχρι να φύγουν οι ομάδες και να μπεις ξανά μέσα στο χώρο του συμβουλίου για να γίνει η συνέντευξη. Τους συμπαίκτες σου δεν τους ξαναβλέπεις παίρνεις την δάδα και φεύγεις Το κινητό σου το παίρνεις μετά από 3-4 μέρες, που θα παιχτεί το επεισόδιο στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν έξω μία εβδομάδα και δεν είχα μιλήσει με την οικογένειά μου. Είσαι στο ξενοδοχείο με άνθρωπο της παραγωγής που σε προσέχει παντού. Θες να πας τουαλέτα, συνεχίζεται αυτό το… μαρτύριο. Στο δωμάτιο ζεις με άτομο της παραγωγής. Με το που βγεις, ζεις μαζί με άνθρωπο στο δωμάτιο, σε ακολουθεί ότι κι αν κάνεις», ανέφερε η Ευρυδίκη, κατά τη διάρκεια του Survivor Πανόραμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλογρίδη - Λυκουρέζος: Τραγούδησαν μαζί τον έρωτα! Τι τρέχει μεταξύ τους;

Παίρνοντας τον λόγο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος συμπλήρωσε: «αν είσαι υποψήφιος παίρνεις τα πράγματά σου μαζί στο συμβούλιο. Στο δωμάτιο είσαι με άτομο της παραγωγής. Γιατί εσύ μπορεί να βγεις και να πας να βρεις Ίντερνετ ή να πάρεις τηλέφωνο. Είναι πολύ αυστηρά τα πλαίσια».

Λίγο νωρίτερα, στην εκπομπή προβλήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις της Ξένιας, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ, αναχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο. Η τραγουδίστρια των REC επεσήμανε το άσχημο κλίμα και το πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των Διάσημων, ενώ ομολόγησε πως η ομάδα, λόγω των παρεξηγήσεων που υπάρχουν, δεν μπορεί να αποδώσει καλά στα αθλήματα.

«Αποχωρώ και αφήνω την ομάδα μου σε πολύ δύσκολη φάση. Οι σχέσεις μέσα στην ομάδα είναι πολύ μπερδεμένες και δυστυχώς δεν υπάρχει καλό κλίμα, που εμείς προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει. Υπάρχουν παρεξηγήσεις, προβλήματα, τα οποία πρέπει να λυθούν όσο πιο σύντομα γίνεται για να μπορεί η ομάδα να λειτουργήσει σωστά και να μπορεί να έχει μια τρομερή απόδοση στους αγώνες. Με έχει στεναχωρήσει το ότι εμείς δεν ακούμε ο ένας τον άλλον με τα αγόρια πιο πολύ γιατί με τα κορίτσια είχαμε άψογη σχέση και δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Με τα αγόρια είχαμε λιγότερη επαφή. Και αν υπήρχε πρόβλημα, δυστυχώς δεν μπορούσαμε να ακούσουμε ο ένας τον άλλον», είπε, ενώ έκανε αναφορά και στην Κατερίνα Δαλάκα, με την οποία ήρθε πολύ κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα "λυγίσει" όλους τους παίκτες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share