Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα "λυγίσει" όλους τους παίκτες!

13 Μαρτίου 2018 11:14
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητών! Χτες από το πρωί σας είχαμε αποκαλύψει τη νίκη των Διασήμων, κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά την διαρροή μας! Σήμερα έρχεται συνέχεια!

Το κλίμα και στις δύο ομάδες παραμένει αρνητικά και ειδικά σε εκείνη των Μαχητών! Οι παίκτες έχουν μοιραστεί στα... τρια και η επιστροφή του Ηλία πυροδοτεί κι άλλο την κατάσταση, την ίδια ώρα που η στάση της Ροδάνθης συνεχίζει να προκαλεί, κάτι το οποίο δεν έχει μείνει απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ωστόσο αυτό θα πρέπει να μείνει στην άκρη καθώς απόψε Διάσημοι και Μαχητές καλούνται για πρώτη φορά να επικοινωνήσουν με τους δικούς ανθρώπους αφού το σημερινό έπαθλο είναι επικοινωνίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Τραγική ειρωνεία: Όταν ο Χρήστος Σιμαρδάνης μιλούσε για την... κηδεία του!

Και οι δύο ομάδες έχουν καταφέρει να διαβάσουν μηνύματα από τους φίλους τους και πλέον περνάνε στο επόμενο στάδιο, αυτό της επικοινωνίας με την οικογένειά τους! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι: Το σημερινό αγώνισμα είναι ξανά καθαρά ταχύτητας και αντοχής με τους Διάσημους να έχουν την καλή ψυχολογία μετά την διπλή χθεσινή τους επικράτηση απέναντι στους Μαχητές! Οι δεύτεροι όμως είναι πιο δυνατοί, αφού κυριαρχούν οι γυναίκες με τις Μελίνα, Βιργινία και Ντάρια να είναι πιο δυνατές απέναντι σε Δαλάκα, Φαρμάκη και Σπυροπούλου!

Δείχνουν επομένως οι Μαχητές να είναι το φαβορί για την επικράτηση, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα σίγουρο και θα επιβεβαιωθεί με την βραδινή καθιερωμένη διαρροή! Μέχρι τότε δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Ο γρουσούζης Λιανός, η ύπουλη συμπεριφορά της Μελίνας και η Σπυροπούλου που βαριόταν να κουνηθεί!

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρει την σίγουρη διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 με σίγουρη διαρροή, σκορ και έπαθλο!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share