Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και αυτό είναι το τελικό σκορ!

28 Φεβρουαρίου 2018 20:36
Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και αυτό είναι το τελικό σκορ!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο καθώς και τους νικητές των αγωνισμάτων κάθε μέρας!

Από το πρωί σας έχουμε βάλει στο κλίμα της ημέρας, καθώς σήμερα έχουμε αγώνισμα ασυλίας! Ποιοι είναι οι νικητές; Από την μία οι Διάσημοι θέλουν να διευρύνουν το σερί τους και από την άλλη οι Μαχητές με καλή ψυχολογία μετά τις δύο τελευταίες επιτυχίες τους χθες, θέλουν να βάλουν ένα τέλος και να κρατήσουν όλα τα μέλη στην ομάδα τους!

Αυτό φυσικά δεν θα συμβεί αφού από νωρίς σας έχουμε ενημερώσει για την οικειοθελή αποχώρηση της Ζωής! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) Ποιος θα κερδίσει όμως την ασυλία! Προσοχη αν δεν θέλετε να μάθετε μην προχωρήσετε παρακάτω καθώς πρόκειται για διαρροή!

Από το πρωί το Athensmagazine.gr είναι το μόνο σάιτ στην Ελλάδα που σας είχε αποκαλύψει ξεκάθαρα ότι οι Μαχητές σήμερα κάνουν το... break και επικρατούν των Διασήμων! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) Κάτι τέτοιο επαληθεύεται και από την διαρροή, καθώς οι Μαχητές επικρατούν με 10-7 απόψε και θα οδηγήσουν τους Διάσημους στην ψηφοφορία!

Σε λίγο ακολουθεί και σπόιλερ με τους υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share