Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Ώρα για μπάλα στον Άγιο Δομίνικο! Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και ο σοβαρός τραυματισμός!

21 Φεβρουαρίου 2018 12:59
Survivor - διαρροή: Ώρα για μπάλα στον Άγιο Δομίνικο! Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και ο σοβαρός τραυματισμός!

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και σήμερα αποχαιρετούμε την εβδομάδα αγώνισμα επάθλου αλλά και αποχώρηση!

Από το πρωί το Athensmagazine.gr σας έχει βάλει στο κλίμα σχετικά με το ποιος από τους Νικόλα Αγόρου, Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και Νίκο Θωμά θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), όπως και σας έχουμε μεταφέρει και το κλίμα που επικρατεί στο Twitter μετά τις τρεις υποψηφιότητες προς αποχώρηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Σήμερα στο Survivor θα δούμε ένα αγώνισμα που λατρέψαμε πέρσι (ποδόσφαιρο), αφού κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο φουλ και είχαν επικρατήσει οι Διάσημοι με τους Λάμπρο Χούτο και Γιώργο Αγγελόπουλου τότε να δίνουν ρεσιτάλ!

Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Οι Μαχητές δεν έχουν αποδειχθεί και τόσο... μαχητές κάτι που θα φανεί και απόψε με τον σοβαρό τραυματισμό του Θοδωρή Θοδωρόπουλου, ο οποίος θα χτυπήσει άσχημα πάνω σε μια διεκδίκηση της μπάλας! Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή να είναι και η τελευταία του στιγμή στο Survivor, αφού είναι υποψήφιος και φέρεται να είναι και κοντά στην αποχώρηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι! Διάσημοι ή Μαχητές κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Το Athensmagazine.gr δεν είναι σε θέση ακόμα να σας μεταφέρει επιβεβαιωμένη διαρροή, όμως με βάση τα κορμιά που υπάρχουν στο παιχνίδι αλλά και τις... ποδοσφαιρικές τους γνώσεις φαβορί δείχνουν να είναι οι Μαχητές παρά το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα!

Φανταστείτε από τους Διάσημους να παίξουν σήμερα ποδόσφαιρο παίκτριες όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ελένη Χατζίδου! Από την άλλη στους Μαχητές υπάρχουν πιο δυνατά κορίτσια, όπως η Ντάρια, η Μελίνα αλλά ακόμα και η Ροδάνθη! Ωστόσο αυτό που σας μεταφέρουμε είναι μια εκτίμηση και όχι διαρροή, την οποία θα σας την μεταφέρουμε αργότερα μέσα στην ημέρα!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagaizine.gr, όπως κάθε βράδυ, έτσι και σήμερα θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ, έπαθλο και τον άνδρα που αποχωρεί απόψε από το Survivor!

Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share