Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα νεύρα των Μαχητών, το ξέσπασμα της Ροδάνθης και η κρυφή κλίκα που αποκαλύφθηκε! Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

21 Φεβρουαρίου 2018 08:40
Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα νεύρα των Μαχητών, το ξέσπασμα της Ροδάνθης και η κρυφή κλίκα που αποκαλύφθηκε! Ποιοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Πολλά και διάφορα είδαμε στο Survivor και μερικά πραγματικά μας ήρθαν από εκεί που δεν το περιμέναμε!

Όλα ξεκίνησαν με τα νεύρα της Ζωής!

Η Ζωή μπορεί να χάνει από την Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα...μπορεί αν θέλετε στο Twitter να την λένε "μουγκή" αλλά σήμερα έδωσε τα ρέστα της!

Κυριολεκτικά ξεφτίλισε τον φραουλίτσα ΛΟΚατζή ή αν θέλετε Αγόρου, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που κάνει στην καλύβα είναι να δίνει διαταγές σαν να είναι αρχηγός!

Στην συνέχεια είδαμε το ξύπνημα του Κρητικού αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε ίντριγκες και σε κακίες!Όμως άφησε σαφέστατα υπονοούμενα για παίκτες της ομάδας του!

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι την ώρα του αγωνίσματος κάποιες συμπαίκτριες του μιλάνε για συνταγές και πως σβήνουν το φαγητό με κρασί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η δικογραφία για την... αυτοκτονία της Ειρήνης! Ποια η μεγάλη ανατροπή σχετικά με την ερωτική της σχέση με τον γιατρό και την σύζυγό του;

Δεν είπε το όνομα της Κωνσταντίνας, αλλά στο μοντάζ ο σκηνοθέτης σε κάθε δεύτερη ατάκα του Κρητικού έπαιζε σε πλάνο την Σπυροπούλου! Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr:

Αργότερα πήγαμε στους Μαχητές και... τον άγριο καβγά τους! Αυτή την φορά πλακώθηκαν για...ένα καπάκι λάδι!

Ο τσακωμός ξεκίνησε με την παρατήρηση της Μελίνας να βάζουν ένα καπάκι λάδι ο καθένας στο φαγητό του έτσι ώστε να τους φτάσει, αφού αν συνεχίσουν έτσι θα τους τελειώσει και δεν θα έχουν.

Ο Αγόρου δεν συμφώνησε με αυτό και πήρε θέση στο θέμα με την Μελίνα να του αντιμιλάει και να του λέει να μην πετάγεται γιατί μιλάει με την Ντάρια!

Η Μελίνα υποστηρίζει ότι μια ομάδα δεν πρέπει να έχει αρχηγό και πως ο Νικόλας Αγόρου το παίζει αρχηγός. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

All time classic νεύρα ήταν αυτά της Δαλάκα φυσικά!

Όσο κι αν φανεί απίστευτο οι συμπαίκτριες της Σπυροπούλου έκαναν μία κίνηση που φανερώνει τα βαθύτερα συναισθήματά τους για την Κωνσταντίνα!

Ενώ έπαιζαν ως ομάδα στο παιχνίδι με τα τοτέμ στο τέλος του αγωνίσματος η Δαλάκα και η Σαμαρίνου η σκιέρ, άφησαν την Κωνσταντίνα να κουνιέται πέρα δώθε κυριολεκτικά δεμένη πάνω στην κούνια χωρίς ούτε καν να της εξηγήσουν αν έχασε ή κέρδισε το παιχνίδι

Τώρα για να καταλάβετε τι σας λέμε, μέχρι και η Ροδάνθη ξύπνησε και πέταξε μπηχτές! Μετά την ατομική ασυλία που κέρδισε η Ροδάνθη έδειξε πως είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτούς που τόσο καιρό την έχουν κολλήσει στον τοίχο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλεις να παραμείνει στο Survivor 2;

Μίλησε ξεκάθαρα με ονόματα και φανέρωσε την κλίκα που προσπαθεί να κρυφτεί!

"Από αυτούς που βλέπω μια διαφορετική συμπεριφορά είναι ο Νικόλας, ο Θοδωρής, η Ντάρια και δεν υπάρχει περίπτωση να επηρεαστώ από αυτό γιατί ξέρω πολύ καλά με τι σκοπό γίνεται! Δεν είμαι χαζή!" Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share