Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!

19 Φεβρουαρίου 2018 13:02
Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού!

Τo Athensmagazine.gr όπως και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις εξελίξεις γύρω από το ριάλιτι που μας έχει καθηλώσει εδώ και περίπου έναν χρόνο!

Για για ακόμα μια φορά είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, για το έπαθλο άνεσης, κάτι το οποίο σας είχε ενημερώσει από νωρίς το Athensmagazine.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Σήμερα όμως τα ψέμματα τελείωσαν! Οι Μαχητές έχουν μείνει χωρίς φαγητό για πολλές μέρες, μετρούν ήδη τέσσερις σερί ήττες και πλέον καλούνται να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους! Στο χθεσινό παιχνίδι έδειξαν πως μπορούν να ανταπεξέλθουν, κερδίζοντας μάλιστα και παίκτριες που δεν υπολόγιζαν, όπως η Ροδάνθη, η οποία επικράτησε της Κατερίνας Δαλάκα σε μια μεταξύ τους κόντρα!

Το σημερινό έπαθλο είναι φαγητού και οι Μαχητές το έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ! Θα τα καταφέρουν; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αλλά και του τρέιλερ που μας έχει δώσει o ΣΚΑΙ στην διάθεσή μας το αγώνισμα της ημέρας είναι ιδιαίτερα γρήγορο, κάτι στο οποίο ευνοούνται ξεκάθαρα οι Μαχητές! Πηγές μας αναφέρουν ότι σήμερα θα καταφέρουν να κάνουν την... έκπληξη απέναντι στους Διάσημους, όμως η πληροφορία αυτή ούτε διαρροή είναι, ούτε έχει επιβεβαιωθεί 100%!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πινακίδα στην Εθνική Οδό που προκάλεσε οργή και διορθώθηκε σε μία νύχτα! (photo)

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ηλίας Βρεττός είναι το θύμα του σοβαρού τροχαίου που σοκάρει το Πανελλήνιο! Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Υ.Γ.: Για σίγουρη διαρροή το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει νικητή, σκορ και έπαθλο από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, όπως κάθε βράδυ!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share