Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - διαρροή: Το τρομερό ντέρμπι και η νίκη στο νήμα για τους... Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης;

18 Φεβρουαρίου 2018 12:06
Survivor - διαρροή: Το τρομερό ντέρμπι και η νίκη στο νήμα για τους... Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης;

Τρεις μέρες χωρίς Survivor ήταν αρκετές και το Athensmagazine.gr επανέρχεται με το παρασκήνιό του από τον Άγιο Δομίνικο για να σας αποκαλύψει όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Μπορεί τις τρεις τελευταίες ημέρες να μην είχαμε Survivor, όμως το ενδιαφέρον μονοπώλησε η Μαρίνα Πήχου, με την αποχώρησή της και την αποκάλυψη του λόγου για τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι! Ο θάνατος του αγαπημένου της Θανάση συγκλόνισε παίκτες και τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο και καθήλωσε το κοινό! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ωστόσο πλέον η Μαρίνα αποτελεί παρελθόν για τους Μαχητές, οι οποίοι πρέπει να μπουν στην διαδικασία να διαχειριστούν την μεγάλη αυτή απώλεια, αφού η Μαρίνα ήταν μια από τις, αντικειμενικά, δυνατές παίκτριες της ομάδας! Μπορεί να μην είχε καλό ποσοστό νικών, όμως αντιμετώπιζε συνέχεια τις πιο δυνατές παίκτριες από την ομάδα των Διασήμων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη σύμπτωση: Σαν σήμερα, πριν 2 χρόνια, σκοτώθηκε ο Παντελίδης! Τι φρικτό συνέβη, πριν ένα χρόνο, Κυριακή των Αποκριών, που τυχαία είναι σήμερα;

Πάμε όμως τώρα στα του σημερινού επεισοδίου! Διάσημοι εναντίον Μαχητών στο έπαθλο άνεσης! Φυσιολογικά αυτό θα είναι πάλι τα κρεβάτια με τα μαξιλάρια, με τους Μαχητές να έχουν την ευκαιρία να τα κρατήσουν για δεύτερη σερί εβδομάδα και τους Διάσημους να τα πάρουν για πρώτη φορά στην καλύβα τους!

Ποια ομάδα κερδίζει; Οι πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι απόψε θα έχουμε ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι! Η νίκη θα κριθεί στο νήμα! Ποιος θα πάρει το έπαθλο; Πολλοί θεωρούν δεδομένη την ήττα των Μαχητών, μετά την απώλεια της Μαρίνας, την κακή ψυχολογία αλλά και την άσχημη ψυχολογία των παικτών όμως τα πράγματα αναμένεται να είναι διαφορετικά!

Δεν είμαστε σε θέση ακόμα να γνωρίζουμε αν οι Μαχητές κερδίζουν σίγουρα, όμως σίγουρα δεν θα αποτελέσουν "σάκο του μποξ"! Το ντέρμπι θα είναι μεγάλο μέχρι τέλους! Την σίγουρη διαρροή του θα σας την μεταφέρει αργότερα μέσα στην ημέρα το Athensmagazine.gr! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ιατρού: Εξελίξεις "φωτιά" στον θάνατο της 36χρονης μητέρας! Η άρση απορρήτου δείχνει τι κρύβεται πίσω από αυτό!

Υ.Γ.: Την σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο θα σας την μεταφέρει το Athensmagazine.gr από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share