Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο της κλίκας των Μαχητών για να "φάει" την... επόμενη "Ροδάνθη"! Τι συνέβη στην χθεσινή ψηφοφορία που δεν κατάλαβε κανείς;

14 Φεβρουαρίου 2018 12:23
Survivor - αποκλειστικό: Το ύπουλο σχέδιο της κλίκας των Μαχητών για να

Στην αρχή ήταν η Αγγελική Κοκαλίτσα, τώρα η Ροδάνθη Καπαρού και έρχεται συνέχεια στους... Μαχητές!

Την αρνητική εντύπωση των τηλεθεατών έχει συγκεντρώσει εδώ και λίγες ημέρες η κλίκα στους Μαχητές και κυρίως η πρωτοβουλία τους να μην δώσουν από τα... μίνι γεύματα που κέρδισαν στα κουίζ σε κανέναν άλλον συμπαίκτη τους πλην της... τετράδας!

Αρχηγός της σπείρας ή καλύτερη η πρώτη που βγαίνει στην... σέντρα είναι η Μαρίνα Πήχου, η οποία δόθηκε ως υποψήφια προς αποχώρηση από την Ηλία Γκότση και δεν αποκλείεται τελικά να είναι εκείνη που αποχωρεί απόψε από τον Άγιο Δομίνικο, όπως σας έχει ενημερώσει από το πρωί της Τετάρτης το Athensmagazine.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει απόψε στο αγώνισμα! Το έπαθλο που θα δοθεί για πρώτη φορά φέτος

Ωστόσο η "κλίκα" αυτή έχει "εγκέφαλο" που ακούσει στο όνομα... Θοδωρής Θεοδωρόπουλος! Το μοντέλο των Μαχητών μπορεί να έδειχνε στην αρχή του ριάλιτι πως ήταν δίπλα στην Αγγελική Κοκαλίτσα, αλλά τελικά την "εφαγαν"! Ο Θοδωρής έχει "δέσει" μαζί με τους Νικόλα Αγόρου, Μαρίνα Πήχου, Μελίνα και Ντάρια και δείχνουν να αποτελούν μια δυνατή κλίκα που δύσκολα "σπάει"! Εκτός και αν κερδίζουν άλλοι την ατομική ασυλία και τους δίνουν στην κρίση του κοινού!

Μετά το μπούλινγκ που δέχτηκε η Ροδάνθη τις τελευταίες ημέρες και μετά την αποχώρηση της Αγγελικής, κατάφεραν να την βγάλουν πανηγυρικά υποψήφια προς αποχώρηση! Όμως το κοινό αγαπάει πάντα τον αδύναμο και δείχνει αρχικά να την κρατάει στο παιχνίδι! Ωστόσο χτες μια κίνηση πρόδωσε τα σχέδια της κλίκας σχετικά με το ποια παίκτρια από την ομάδα ετοιμάζουν για "σφαγή" μόλις αποχωρήσει και η Ροδάνθη!

Ποια είναι αυτή; Η Ζωή! Και πως το καταλάβαμε; Από την ψήφο του Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, ο οποίος έχει κράξει ανοικτά την Ροδάνθη και στην προηγούμενη χαμένη ασυλία την είχε βγάλει υποψήφια! Τώρα μας κάνει εντύπωση πως δεν την ψήφισε (σίγουρα γνώριζε τι είχαν ψηφίσει οι συμπαίκτες του από μεταξύ τους συνομιλίες) και όχι μόνο αυτό αλλά ψήφισε την Ζωή χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο... αδύναμη παίκτρια της ομάδας! Ποια την Ζωή που έχει χαρίσει τόσες νίκες στους Μαχητές! Αν ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα ο Θοδωρής εν όψει συνέχειας τότε τα κατάφερε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - ψηφοφορία: Ποια παίκτρια θέλετε να παραμείνει στο ριάλιτι;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share