Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - διαρροή: Αποχώρηση βόμβα απόψε από τον Άγιο Δομίνικο! Εκτός ριάλιτι το μεγάλο φαβορί;

14 Φεβρουαρίου 2018 10:35
Survivor - διαρροή: Αποχώρηση βόμβα απόψε από τον Άγιο Δομίνικο! Εκτός ριάλιτι το μεγάλο φαβορί;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor, με τον εμφύλιο στους Μαχητές καλά να κρατεί!

Εδώ και περίπου δύο βδομάδα έχει δημιουργηθεί μια κλίκα στην ομάδα, την οποία σιγά σιγά έχουν αρχίσει να ξεμπροστιάζουν οι συμπαίκτες τους! Με μπροστάρη τον Ηλία, τον Κωνσταντίνα, την Ροδάνθη και την Ζωή, οι Μαχητές δημιουργούν ένταση και κλίμα μέσα στην ομάδα, η οποία φαίνεται πως έχει επηρεαστεί σαφώς και στα αγωνιστικά, αφού έχει να κερδίσει έπαθλο φαγητού για δύο εβδομάδες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό θα πει... marketing: Η διαφήμιση γραφείου τελετών από την Θεσσαλονίκη που κάνει πάταγο! (video)

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν χτες μετά την χαμένη ασυλία για τους Μαχητές αλλά και τις ατομικές ασυλίες του Ηλία και του Κωνσταντίνου να δοθούν υποψήφιες προς αποχώρηση δύο κοπέλες μέσα από την κλίκα! Η Μαρίνα και η Ντάρια! Ειδικά με την πρώτη τα έχουν βάλει δικαιολογημένα οι υπόλοιποι Μαχητές αφού δύο φορές που κέρδισε στο κουίζ έδωσε να φάνε 3 συγκεκριμένοι συμπαίκτες της, λες και οι υπόλοιποι δεν πεινούσαν!

Μάλιστα αυτό δεν έχει μείνει απαρατήρητο από το τηλεοπτικό κοινό, κάτι που φαίνεται και μέσα από το Twitter (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όπου όλοι από χτες έχουν δικάσει την Μαρίνα αλλά και την Ντάρια! Έτσι δεν αποκλείεται ένα από τα μεγάλα φαβορί στην αρχή του Survivor 2 να μείνει εκτός ριάλιτι από τόσο νωρίς! Φυσικά και αναφερόμαστε στην Μαρίνα, η οποία από την πρώτη κιόλας μέρα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα κυρίως για τις αγωνιστικές της επιδόσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Τα τηλέφωνα "μίλησαν"! Η νύχτα με τον γιατρό στο ΚΑΤ και το ψέμα...

Σίγουρα πρώτο φαβορί για αποχώρηση παραμένει η Ροδάνθη, η οποία έχει δείξει ελάχιστα πράγματα, όμως η αντιπάθειες που έχουν δημιουργήσει τόσο η Μαρίνα όσο και η Ντάρια δεν αποκλείεται να φέρουν την μεγάλη ανατροπή! Προσοχή, το συμπέρασμα αυτό δεν πρόκειται για διαρροή αλλά μια υπόθεση! Για περισσότερες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε αργότερα στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share