Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Όχι στη Ντίνα τσαμπουκάδες!»: Η Χατζίδου κάνει παρατήρηση στη Σπυροπούλου και το Twitter τα πήρε!

13 Φεβρουαρίου 2018 21:04
«Όχι στη Ντίνα τσαμπουκάδες!»: Η Χατζίδου κάνει παρατήρηση στη Σπυροπούλου και το Twitter τα πήρε!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γίνει η αγαπημένη του ελληνικού Twitter

Τα στομάχια των παικτών του Survivor 2 γέμισαν χθες, Δευτέρα 12/2, των μεν «Διασήμων» με φαγητό (μακαρόνια) των δε «Μαχητών» με γλυκό (ντόνατς με σοκολάτα). Ωστόσο, και στις δυο αναμετρήσεις δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια και οι εκνευρισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Ποιος κερδίζει το πρώτο αγώνισμα; Διάσημοι ή Μαχητές; (Βίντεο)

Από τα highlights του χθεσινού επεισοδίου, βεβαίως, ήταν η παρατήρηση της Ελένης Χατζίδου στηνΚωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έκανε το ελληνικό Twitter να πάρει φωτιά, καθώς μάλιστα η παρουσιάστρια είναι από τις αγαπημένες του!

Η Χατζίδου στη διάρκεια του αγώνα για τη διεκδίκηση του γλυκού είχε αγχωθεί καθώς η διαφορά στο σκορ την απομάκρυνε από την ελπίδα της να φάει επιδόρπιο, ενώ η Σπυροπούλου έδειχνε πολύ πιο χαλαρή…

Ο διάλογος τους είχε ως εξής:

«Είναι πολύ δυνατή, ρε συ η Ζωή! Είναι θηρίο! Εγώ την παίρνω για καλό τόσο καιρό; Μήπως για αυτό δεν αναδεικνύεται το ταλέντο μου; Επειδή παίζω με την Ζωή;», αναρωτήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γελώντας και η Ελένη Χατζίδου της απάντησε με σοβαρό ύφος: «Είναι σοβαρή η κατάσταση, μην γελάτε! Χάνουμε το έπαθλο τώρα και δεν είναι και λίγο! Είναι αγχωτική στιγμή». Και η Κωνσταντίνα απάντησε απλά: «Αισιοδοξία πάντα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε την Έφη Πίκουλα; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα (Photos)

Πηγή:youweekly

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share