Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και ποιοι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

13 Φεβρουαρίου 2018 11:30
Survivor - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία και ποιοι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Ημέρα ασυλίας η σημερινή στο Survivor και το Athensmagazine.gr, όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα σας έχει πλούσιο ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο!

Διάσημοι εναντίον Μαχητών με έπαθλο την... ασυλία! Ποιος κερδίζει και ποιος μπαίνει στην διαδικασία να διώξει απόψε παίκτη;

Χτες είδαμε για ακόμα μια φορά οι Διάσημοι να κάνουν το καθήκον τους και να επικρατούν και πάλι των Μαχητών, αφήνοντας τους αντιπάλους τους νηστικούς για πάνω από μια εβδομάδα! Η πείνα φαίνεται πως έχει επηρεάσει τους Μαχητές και στο κλίμα που επικρατεί, καθώς η Ροδάνθη κυρίως βρίσκεται στην απομόνωση ως μια νέα... Αγγελική Κοκαλίτσα, την ίδια ώρα που το Twitter βρίσκεται στο πλευρό της, όπως σας μετέφερε το Athensmagazine.gr από το πρωί! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Από την άλλη πλευρά, οι Διάσημοι καλούνται να διαχειριστούν την πρόσφατη απώλεια της Κατερίνας Χαλικιά και να μην μπουν ξανά στην άσχημη διαδικασία ψηφοφορίας! Θα τα καταφέρουν ή όχι; Προς το παρόν όλα γύρω από την ομάδα γυρνούν από το όνομα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία γνωρίζει καθημερινά την αποθέωση από τα social media! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Πάμε όμως στα αγωνιστικά! Ποιος κερδίζει σήμερα; Μαχητές ή Διάσημοι! Το Athensmagazine.gr για ακόμα μια μέρα σας έχει το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει με κάθε επιφύλαξη! Σύμφωνα με τα πρώτα πλάνα από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, το σημερινό αγώνισμα χρειάζεται ταχύτητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, κάτι στο οποίο υπερτερούν ξεκάθαρα! Οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν πως οι Μαχητές για δεύτερη σερί εβδομάδα κερδίζουν την ασυλία και βάζουν τους Διάσημους στην διαδικασία να διώξουν παίκτη!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

Τώρα όσον αφορά τους υποψήφιους για αποχώρηση, σας μεταφέρουμε και εδώ τα ονόματα με κάθε επιφύλαξη! Εφόσον επιβεβαιωθούν οι ψήφοι των των προηγούμενων ψηφοφοριών και εφόσον δεν εξασφαλίσουν αυτοί οι παίκτες ατομική ασυλία, υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι η Ελένη Χατζίδου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος! Εφόσον βέβαια χάσουν ασυλία οι Διάσημοι!

Υ.Γ.: To Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και προτεινόμενους προς αποχώρηση!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share