Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο... πολυτελείας!

11 Φεβρουαρίου 2018 15:25
Survivor - διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο... πολυτελείας!

Μετά από 3 ημέρες αποχής το Survivor επιστρέφει σήμερα στους δέκτες μας και στην καθημερινότητά μας!

To Athensmagazine.gr από την πρώτη στιγμή σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις παραλίες Διασήμων και Μαχητές!

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Χαλικά, οι Διάσημοι καλούνται να διαχειριστούν μια πολύ σημαντικό απώλεια, καθώς ήταν από τις πιο δυνατές κοπέλες αγωνιστικά, κάτι στο οποίο υπερούν έτσι κι άλλιως από την αρχή με εξαίρεση την Κατερίνα Δαλάκα!

Σήμερα λοιπόν, 3 μέρες μετά την αποχώρηση της διεθνούς μπασκετμπολίστριας, Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να αγωνιστούν για ακόμα ένα έπαθλο πολυτέλειας, πιθανότατα πάλι για στρώματα και μαξιλάρια!

Δύο φορές οι Μαχητές και μια οι Διάσημοι έχουν κερδίσει αυτό το έπαθλο! Ποιος θα τα καταφέριε σήμερα; Οι Μαχητές από την σειρά τους καλούνται να διαχειριστούν την κάκιστη ψυχολογία που έχουν μετά την ήττα με το βαρύ 10-1 στο τελευταίο αγώνισμα, Επίσης το κλιμα στους Μαχητές είναι κάκιστο, με την Ροδάνθη να έχει διασπαστεί ως μια νέα... Αγγελική Κοκαλίτσα, την ίδια ώρα που έχει δημιουργηθεί μια κλίκα με τέσσερα άτομα της ομάδας!

Πάμε όμως στα αγωνιστικά! Ποιος κερδίζει απόψε; Οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένες και σίγουρα δεν πρόκειται για διαρροή αλλά σήμερα οι Μαχητές φαίνεται πως θα καταφέρουν να πάρουν την εκδίκησή τους και σχετικά άνετα! Το αγώνισμα, όπως το βλέπουμε από το τρέιλερ που μας έδωσε πριν λίγο ο ΣΚΑΙ στα χέρια μας, είναι ξεκάθαρα ταχύτητας και στόχου, με το πρώτο κομμάτι να υπερτερούν ξεκάθαρα οι Μαχητές! Θα επιβεβαιωθούμε ή όχι; Υπομονή μέχρι την σίγουρη διαρροή του Athensmagazine.gr το βράδυ!

Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr θα σας μεταφέρει την διαρροή από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ καθώς και το σκορ και το έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share