Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - διαρροή: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι; Κωνσταντίνα, Κατερίνα ή Ελένη;

7 Φεβρουαρίου 2018 10:15
Survivor - διαρροή: Ποια παίκτρια αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι; Κωνσταντίνα, Κατερίνα ή Ελένη;

Πρώτο το Athensmagazine.gr χθες σας είχε αποκαλύχει από τις 10:00 το πρωί ότι οι Διάσημοι θα χάσουν την ασυλία και θα δώσουν ως πρώτη προτεινόμενη για αποχώρηση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα Μέσα δίσταζαν να δώσουν ονόματα ή βασικά να πιστέψουν πως το "μεγάλο χαρτί" του Survivor είναι υποψήφιο προς αποχώρηση εμείς κάναμε το βήμα προς το εμπρός! Και σήμερα συνεχίζουμε τον παίκτη που έχει ήδη αποχωρήσει!

Η σκηνή της αποχώρησης "τραβήχτηκε" πριν από λίγα λεπτά στον Άγιο Δομίνικο και το Athensmagazine.gr "τρύπωσε" και σας έχει το ρεπορτάζ! Ποιος αποχωρεί απόψε; Αρχικά η υποψηφιότητα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τράβηξε την προσοχή όλων και κυρίως στα social media! Από χτες το βράδυ επικρατεί ένας πανικός, κυρίως στο Twitter, με τους χρήστες να στηρίζουν μέχρι τελικής πτώσης την παρουσιάστρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - βόμβα στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Το κινητό δεν βρίσκεται στην λίμνη! Ποιος το έχει στα χέρια του; (video)

Δείτε χαρακτηριστικά μερικά post εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Μόνο το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει από το πρωί την ήττα των Διασήμων και την υποψηφιότητα Σπυροπούλου!

Πάμε τώρα στο "ζουμί": Αποχώρηση Σπυροπούλου δεν τίθεται! Η Κωνσταντίνα έχει μαζέψει τις περισσότερες ψήφους με μεγάλη διαφορά και παραμένει στον Άγιο Δομίνικο! Αυτό θεωρείται δεδομένο! Η αποχώρηση θα κριθεί μεταξύ Χατζίδου και Χαλικιά! Πολλοί μπορεί να θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση της δεύτερης όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι! Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση!

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου μπορεί να έχει περισσότερους φανς, όμως η αλήθεια είναι πως η εικόνα της έχει "τσαλακωθεί" κυρίως λόγω των αγωνιστικών της επιδόσεων στο Survivor! Από την άλλη η Χαλικιά δείχνει να είναι ανταγωνιστική και ιδιαίτερα συμπαθής στο κοινό! Αρκεί όμως αυτό για να γίνει η ανατροπή; Οι πληροφορίες μας, οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται, αναφέρουν πως όχι! Προσοχή δεν πρόκειται για διαρροή αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και υπάρχει σαφώς το ενδεχόμενο του λάθους!

Για σίγουρη διαρροή θα σας ενημερώσουμε στην διάρκεια της ημέρας και δεδομένα λίγο πριν την έναρξη του σημερινού επεισοδίου!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share