Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Έστειλα μήνυμα στην παραγωγή του Survivor και είπα “συγγνώμη που σας ταλαιπώρησα, αλλά…”»: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξηγεί τον λόγο που δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο!

2 Φεβρουαρίου 2018 17:34
«Έστειλα μήνυμα στην παραγωγή του Survivor και είπα “συγγνώμη που σας ταλαιπώρησα, αλλά…”»: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής εξηγεί τον λόγο που δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο!

Καλεσμένος στην εκπομπή "ΕΔΩ" της Ντορέττας Παπαδημητρίου βρέθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής και μεταξύ άλλων μίλησε για το Survivor!

Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος υπογράμμισε πως ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης δεν τον πάει καθόλου καλά, λόγω των ατόμων που υπάρχουν μέσα.

Ο ίδιος συγκεκριμένα είπε: «Όταν σου χτυπάνε την πόρτα, αρχίζεις και το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά. Στην αρχή λες ότι θέλω να πάω. Όταν όμως συζητάς λες “να πάω, να μην πάω…”. Τους είπα ότι θέλω να πάω, μου άρεσε πολύ το περσινό, μου άρεσαν τα αγωνίσματα, οι προσωπικότητες, τα παιδιά, το πώς εξελίχθηκε… Τελικά, αποφάσισα να μην πάω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τερμάτισαν το... photoshόμετρο: Έλεος ρε παιδιά! Είναι αυτή τώρα η Άντζελα Δημητρίου;

Νομίζω ότι μπορεί να δείλιασα λιγάκι ή να ήθελα να κάτσω σπίτι, στη σιγουριά μου. Τους έστειλα ένα μήνυμα και τους είπα “συγγνώμη που σας ταλαιπώρησα, αλλά τελικά πήρα την απόφαση να μην έρθω”. Για να είμαι ειλικρινής, δεν το παρακολουθώ όπως πέρυσι, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο, είναι ένα δικό μου κομμάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη εξέλιξη! Παραιτήθηκε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Λαγούδη! Απίστευτο παρασκήνιο!

Αν το φετινό ήταν το ξεκίνημα του Survivor, δηλαδή ήταν το πρώτο, δεν θα το έβλεπα. Δεν με τραβάνε τα παιδιά, δεν με τραβάνε οι προσωπικότητες. Όντως είναι αρχή ακόμα και μπορεί αυτό να αλλάξει. Απλά πέρυσι μπορούσα να ταυτιστώ με κάποια παιδιά, δηλαδή υπήρχαν παιδιά πιο κοντά σε μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαρδής.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share