Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2 - διαρροή: Απώλεια για τους Μαχητές! Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα!

31 Ιανουαρίου 2018 11:04
Survivor 2 - διαρροή: Απώλεια για τους Μαχητές! Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα!

Η μεγάλη έκπληξη έγινε χτες και εκεί που περίμεναν όλοι οι Διάσημοι να χάσουν για ακόμα μια φορά την ασυλία, τελικά οι Μαχητές είναι εκείνοι που σήμερα θα βρεθούν στην άσχημη θέση να αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους!

Μετά την απώλεια της χθεσινής ασυλίας, όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το Athensmagazine.gr, ακολούθησε το αγώνισμα της ατομικής, εκεί όπου ο Θοδωρής Θοδωρόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής, μαζί με την Ντάρια που δεν μπήκε στην διαδικασία να αγωνιστεί, καθώς ήταν η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας για την ομάδα της και αυτόματα εξασφάλισε την ασυλία!

Δείτε σχετικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, με τους Μαχητές να έρχονται στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους! Βασικά όχι και τόσο δύσκολη αφού ψήφισαν πανηγυρικά για αποχώρηση την Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία από την πρώτη μέρα είχε δείξει πως βρίσκεται σε απομόνωση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η σφαγή των Μαχητών, το εμπάργκο στην Σπυροπούλου και η μεγάλη ανατροπή στην ασυλία! (videos)

Οι άλλες δύο υποψηφιότητες ήταν εκείνες του Νίκου Θωμά και της Ροδάνθη Καπαρού, όπου τους "έδωσαν" στο τηλεοπτικό κοινό η Ντάρια και ο Θοδωρής αντίστοιχα! Δείτε στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί!

Και πάμε τώρα στο "ζουμί" της υπόθεσης! Ποιος αποχωρεί λοιπόν σήμερα από το Survivor; Αγγελική, Νίκος ή Ροδάνθη! Το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκλειστικότητα! Πολλοί θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Νίκου Θωμά όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολο για τον συμπαθέστατο κινηματογραφιστή από τον Πειραιά και το... Ζαίρ!

Όχι φυσικά πως αποχωρεί ο Νίκος Θωμάς, αλλά οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στα δύο κορίτσια αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο άνδρας της παρέας έχει συγκεντρώσει πολλές περισσότερες ψήφους! Ποια από τα δύο κορίτσια θα αποχωρήσει! Φαβορί δείχνει η Αγγελική, λόγω και τον σχολίων στο Twiiter (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), χωρίς να αποκλείεται τελικά η μικρή της παρέας (Ροδάνθη) να μας αποχαιρετήσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ορίστε; Ο "Φραουλίτσας" του Survivor είχε επιχειρήσει να πουλήσει φορεμένα παπούτσια σε διπλάσια τιμή! Ο απίστευτος διάλογος στο Twitter! (photos)

Υπομονή λοιπόν λίγες ώρες μέχρι την διαρροή του Athensmagazine.gr, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share