Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 2: "Στο παιχνίδι με έστειλαν η μαμά και η αδερφή μου": Αδιανόητη δήλωση από παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης!

18 Ιανουαρίου 2018 20:42
Survivor 2:

Τη… διαφορά από τους παίκτες του Survivor που δήλωσαν ότι συμμετέχουν για την εμπειρία έκανε ένας εκ των Μαχητών, αποκαλύπτοντας πως αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή λόγω της μαμάς και της αδερφής του!

«Αισθάνομαι φωτιά και είμαι έτοιμος για όλα», δήλωσε, στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ, ο Νίκος Θωμάς και εξομολογήθηκε «η μάνα μου και η αδερφή μου με έκαναν να δηλώσω συμμετοχή! Η αδερφή μου, η Ουρανία, είδε έναν φίλο που είχε λάβει μέρος, μου είπε “δες το”, το είδαμε με την μάνα μου και… ζήλεψα!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα χέρια της ήταν δεμένα με πλαστικές χειροπέδες..." - Αποκάλυψη - βόμβα για την 44χρονη από το Μεσολόγγι που ανατρέπει τα δεδομένα!

Από την πλευρά της, η Μαρίνα Πήχου δεν έκρυψε ότι την αγχώνει η επικοινωνία με τους άλλους καθότι είναι λίγο οξύθυμη, αλλά και πως από μικρή παρακολουθούσε τα παιχνίδια επιβίωσης στην τηλεόραση και ήθελε να πάρει μέρος σε ένα από αυτά για να ζήσει από κοντά αυτά που έβλεπε.

Τέλος, ο Νίκος Αγόρου, με το καλογυμνασμένο κορμί, απάντησε πως «ο καθένας έχει τη δική του αξία» σε όσους τον συγκρίνουν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να ξεπεράσει τα όριά του, σύμφωνα με το peoplegreece.com.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν άντεξε τις... κατάρες και κατέρρευσε ο Phylax! (photos)

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Πηγή:youweekly

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share