Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Η κούκλα τραγουδίστρια με το κορμί λαμπάδα που θα ανεβάσει την θερμοκρασία στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου! (photos)

16 Ιανουαρίου 2018 12:12
Survivor 2: Η κούκλα τραγουδίστρια με το κορμί λαμπάδα που θα ανεβάσει την θερμοκρασία στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου! (photos)

Είναι μια καυτή παρουσία που εδώ και καιρό βάζει φωτιά στις πίστες.

Η τραγουδίστρια Ξένια των Rec μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας για τον Άγιο Δομίνικο, το εξωτικό νησί στο οποίο και θα ζήσει - αν τα καταφέρει - για 6 ολόκληρους μήνες. διαβάστε παρακάτω...

Η Ξένια έχει μια εντυπωσιακή παρουσία και σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα με το καυτό κορμί και τις αισθησιακές της πόζες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλησε πρώτη φορά στις κάμερες ο Μάνος Παπαγιάννης! Η διάψευση, η απογοήτευση και ότι αποκάλυψε για τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! (video)

Εμείς πήραμε μια ιδέα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μαζέψαμε το καλύτερο υλικό για... να πάρετε κι εσείς λίγο μάτι!

Μιλά επτά ξένες γλώσσες και είναι μέλος των REC μαζί με τον Αρη και τον Mike. Χορεύει πάνω σε δωδεκάποντα, έχει εμφανιστεί ολόγυμνη σε βίντεο κλιπ ενώ οι φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι η Ξένια θα αναστατώσει τα ανδρικά πλήθη και στο ριάλιτι αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που θα την απολαμβάνει από τις παραλίες του Αγιου Δομίνικου...

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Αιγάλεω: Ενοικιαστής σκότωσε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και ζούσε με το πτώμα του! (videos)

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share