Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 2: Ανακοίνωση - φωτιά της Άννας Κορακάκη για την συμμετοχή της στο ριάλιτι!

5 Δεκεμβρίου 2017 16:44
Survivor 2: Ανακοίνωση - φωτιά της Άννας Κορακάκη για την συμμετοχή της στο ριάλιτι!

Τη δική της απάντηση δίνει η Άννα Κορακάκη σε ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» που την ήθελε να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του Survivor.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα γράφτηκαν, ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε της έγινε τέτοια πρόταση και πως ακόμα κι αν συνέβαινα κάτι τέτοιο, η ίδια δεν θα συμμετείχε σε ριάλιτι επιβίωσης όσο ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες μέρες ένα θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και οφείλω για ακόμη μία φορά να υπερασπιστώ τον τίτλο και την ιδιότητά μου. «Ρεπορτάζ» της κ. Θεοδωροπούλου για τον «Ελεύθερο Τύπο», ξεκίνησε μία θύελλα αναπαραγωγής του θέματος, χωρίς προηγούμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πέθανε η Κριστίν Λαγκάρντ"

Στο άρθρο της, αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια, συνάντησή μου με τη διευθύντρια προγράμματος στην Αθήνα -παρουσία του προπονητή μου- και πρόταση που εξετάζω σοβαρά, για συμμετοχή μου στο Survivor ΙΙ.

Διαψεύδω κατηγορηματικά, όχι μόνο τη συμμετοχή μου σε αυτό, αλλά και το ότι μου έχει γίνει καν πρόταση. Ποτέ μέχρι σήμερα, έμμεσα ή άμεσα, επίσημα ή ανεπίσημα, δεν μου έγινε πρόταση επ’ αυτού, από κανένα. Φυσικά, όλο αυτό αναπαράγεται αδιάκοπα, χωρίς κανείς να σκεφτεί να διασταυρώσει αυτή την είδηση με την άμεσα εμπλεκόμενη εμένα.

Όσο είμαι εν ενεργεία αθλήτρια, κάνοντας πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, δε θα με δείτε ποτέ στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης.

Ελπίζω αυτή η ανάρτηση αλήθειας, να αναπαραχθεί το ίδιο -αν όχι περισσότερο- όσο η ψευδής είδηση, χωρίς τους τίτλους «οργισμένη, έξαλλη ολυμπιονίκης» που επίσης δεν ευσταθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Μελισσαροπούλου νούμερο 2: Συνελήφθη γιος Έλληνα αστυνομικού για εμπόριο ναρκωτικών! Ο λόγος για...

Πιστεύω πως πρέπει να αποκαταστήσω απλώς μία αλήθεια που αξίζει να γνωρίζουν -τουλάχιστον- οι τόσοι άνθρωποι που με στηρίζουν και δεν τυχαίνει να με γνωρίζουν προσωπικά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share