Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 2 - αποκλειστικό: Αυτή είναι η πρώτη επώνυμη γυναίκα που μπαίνει στην ομάδα των «Διασήμων»! Όλη η λίστα με τα ονόματα…

5 Δεκεμβρίου 2017 12:34
Survivor 2 - αποκλειστικό: Αυτή είναι η πρώτη επώνυμη γυναίκα που μπαίνει στην ομάδα των «Διασήμων»! Όλη η λίστα με τα ονόματα…

Το Survivor 2 είναι σε πυρετό προετοιμασιών μιας και η παραγωγή σε συνεννόηση με το κανάλι του Φαλήρου θέλουν να είναι στον «αέρα» στις 14 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η παραίτηση της διευθύντριας προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη, έχει φέρει αρκετές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό, αφού όλα περνούσαν από τα χέρια της και τώρα… πρέπει ο νέος διευθυντής προγράμματος να μπορέσει γρήγορα να βάλει το τρένο στις ράγες, όπως είχε κάνει κι εκείνη.

Κάτι τέτοιο φαίνεται χλωμό, με αποτέλεσμα να είναι βέβαιο σχεδόν, ότι δεν θα καταφέρει το Survivor να είναι έτοιμο μέχρι αρχές Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει το στήσιμο και τα γυρίσματα.

Εντάξει, αυτά αφορούν το κανάλι.. πάμε εμείς στο θέμα μας! Σήμερα σας έχω ένα καυτό ρεπορτάζ στο youweekly.gr που έρχεται απευθείας από το κανάλι του Φαλήρου! Όπως μου ανέφερε η πηγή μου, ακόμη δεν έχει «κλείσει» η ομάδα των επωνύμων αφού περιμένουν κάποιες απαντήσεις θετικές ή αρνητικές! Φυσικά το «Nomads» και ο Ant1 τους χάλασε κάποια σχέδια, αφού τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Νίκο Αναδιώτη και τον Μιχάλη Ζαμπίδη τους προόριζαν για το Survivor, αλλά τελευταία στιγμή είπαν «ναι» στο Nomads.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και σας μεταφέρω στο Dimis blog, το κανάλι σκοπεύει να … Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share