Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Από το "My style Rocks" στο "Survivor 2": Η γυναίκα που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση στο 200%!

28 Νοεμβρίου 2017 11:11
Από το

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τον νέο κύκλο του Survivor, με αυτό που ακούστηκε τελευταίο να ξεπερνά κάθε φαντασία.

Αφήνοντας στην άκρη τις φήμες περί συμμετοχής της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Όλγας Φαρμάκη στο Survivor 2, το γυναικείο όνομα που μοιάζει να θέλει πολύ ο ΣΚΑΪ στον Άγιο Δομήνικο δεν είναι άλλο από αυτό της Ραμόνας Βλαντή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ: Τι έκαναν οι γονείς του 16χρονου την ώρα που αυτοκτονούσε στην Αττική Οδό!

Η παίκτρια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» και η οποία φημίζεται για τις καλές της σχέσεις (#not) με τα υπόλοιπα κορίτσια του ριάλιτι, φέρεται να έχει εξασφαλίσει ήδη ένα εισιτήριο για το νησί της Καραϊβικής, καθώς το κανάλι του Φαλήρου τη θεωρεί άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και… master στην ίντριγκα.

Σύμφωνα με το TV24, ο παραγωγός του Survivor και τα στελέχη του καναλιού βλέπουν με καλό μάτι την είσοδο της συγκεκριμένης παίκτριας στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης καθαρά και μόνο λόγω… της εκκεντρικής και προκλητικής της προσωπικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάραξε το όνομα της κοπέλας που είχε ερωτευτεί και αυτοκτόνησε: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 16χρονο στην Αττική Οδό!

Ωστόσο, το επίσημο OK δεν έχει δοθεί ακόμα σε κανέναν από τους υποψήφιους παίκτες. «Τα πάντα παίζονται», δηλώνει πρόσωπο – κλειδί του ΣΚΑΪ, με όλους εμάς να ελπίζουμε η γυναίκα αυτή να μπει τελικά στο παιχνίδι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share