Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 2 - αποκλειστικό: Μπαίνει στο παιχνίδι ο άνθρωπος που μισούν οι μισοί Έλληνες! (photos+videos)

15 Νοεμβρίου 2017 10:20
Survivor 2 - αποκλειστικό: Μπαίνει στο παιχνίδι ο άνθρωπος που μισούν οι μισοί Έλληνες! (photos+videos)

Μπορεί το Survivor να τελείωσε εδώ και μήνες και παρότι το Nomads έχει μπει στην καθημερινότητά μας φαίνεται πως οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Απομένουν λοιπόν λιγότεροι από 4 μήνες και το Athensmagazine.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα! Πολλά όνομα έχουν παίξει ωστόσο κανείς ακόμα δεν έχει συμφωνήσει επίσημα! Ένα από τα μεγάλα χαρτιά που θέλει ο ΣΚΑΙ για το Survivor 2 είναι ένα όνομα που θα αγανακτήσει τους μισούς Έλληνες! Και τι θέλουμε να πούμε;

Ας σας ταλαιπωρήσουμε λίγο όμως! Πρόκειται για διάσημο, πρόκειται για αθλητή αλλά το όνομα του δεν θα ενθουσιάσει τους περισσότερες! Κάθε άλλο, θα προκαλέσε αγανάκτηση και εντός εισαγωγικών ένα είδος μίσους! Πρόκειται για έναν παίκτη που οι μισοί τηλεθεατές θα λατρεύουν να μισούν και αναμένεται να το αποδείξουν με τους ψήφους τους!

Γιατί το λέμε αυτό; Πριν από 12 χρόνια είχε αποτέλει το πιο "καυτό" όνομα στην επικαιρότητα της χώρας! Εκεί που τον λάτρευαν ξαφνικά όλοι τον μίσησαν! Να μην σας ταλαιπωρούμε άλλο όμως! Ας σας βάλουμε σιγά σιγά στο παιχνίδι! Σε ποιον αναφερόμαστε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Τα ουρλιαχτά γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας στον σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθηνάς!

Στον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Κωνσταντίνου!

Ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την εν Ελλάδι καριέρα του στον Ηρακλή, πήγε στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό, όπου κατέκτησε το νταμπλ του 2004 αλλά και την αγάπη του κόσμου! Ήταν μέλος του Παναθηναικού του Κυράστα που πρωταγωνίστηκε στο Champions League για μια 4ετία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Πίντζη στον Ζαμπίδη και τα δάκρυα του Μαυρίδη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! (videos)

Γιατί όμως τον μισούν οι περισσότεροι; Ο λόγος η απόφασή του να πάρει μεταγραφή στον "αιώνιο" αντίπαλο Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2005! Αμέσως οι "πράσινοι" οπαδοί τον μίσησαν ενώ η όχι και τόσο πετυχημένη πορεία του στον Ολυμπιακό αφήνει αδιάφορους και τους φίλους των "ερυθρολεύκων"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: "Έπεσε" το Twitter για την υποψηφιότητα Ζαμπίδη! Το απίστευτο κράξιμο για τον Iron Mike και η... αποθέωση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share