Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός σε αεροδρόμιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Επενέβη η Αστυνομία

14 Οκτωβρίου 2017 12:31
Συναγερμός σε αεροδρόμιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Επενέβη η Αστυνομία

Τέλη Ιουνίου του 2017. Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος επιβιβάζονται στο αεροπλάνο για Ελλάδα, με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Εκεί οι τέσσερις φιναλίστ συνειδητοποιούν για πρώτη φορά την επιτυχία του παιχνιδιού, καθώς Έλληνες της Γερμανίας που έχουν πληροφορηθεί την πτήση τους βρίσκονται ήδη στην αίθουσα αναμονής για να τους γνωρίσουν από κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή αποκάλυψη για τον Παντελή Παντελίδη: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό που πήρε μαζί στον τάφο του!

«Όταν φτάσαμε στη Φρανκφούρτη, μας αναγνώρισαν αμέσως. Ο κόσμος ήθελε να μας μιλήσει, μας φωτογράφιζαν. Εκεί συνειδητοποίησα την επιτυχία του Survivor. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι άνθρωποι της παραγωγής μάς φυγάδεψαν σε ένα ξενοδοχείο, όπου και παραμείναμε για έξι ώρες, έως ότου επιβιβαστούμε στην πτήση για Αθήνα. Όταν προσγειωθήκαμε στην Ελλάδα και περιμέναμε τις αποσκευές μας, κάποια στιγμή μπήκαν στο χώρο παραλαβής των αποσκευών περισσότερα από διακόσια άτομα, νέα παιδιά. Αμέσως έβγαλαν τα κινητά τους, φώναζαν τα ονόματά μας και παράλληλα μας φωτογράφιζαν. Γινόταν ένας χαμός. Έρχονταν να μας μιλήσουν από γιαγιάδες μέχρι μικρά παιδάκια. Από τον πανικό που δημιουργήθηκε χρειάστηκε να επέμβει η ασφάλεια του αεροδρομίου, αλλά και η αστυνομία» αποκαλύπτει περιγράφοντας τα πρώτα λεπτά της επιστροφής του στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Απίστευτη ανατροπή που φέρνει τα "πάνω - κάτω"! Τι αποκάλυψαν οι Αρχές;

«Δεν έχω κάνει κάτι τόσο αξιοθαύμαστο για να κομπάζω»

Το πρώτο βράδυ στην Ελλάδα το πέρασαν σε ένα παλιό αρχοντικό στην Πεντέλη, που είχε νοικιάσει η παραγωγή. «Στο σπίτι ήμασταν οι τέσσερίς μας και ένας ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, ενώ έξω βρισκόταν κι ένας φύλακας. Σκέψου πως ακόμα και το φαγητό ήταν μετρημένο, ώστε να μην πάρουμε βάρος. Την επόμενη μέρα φύγαμε από την Πεντέλη και διανυκτερεύσαμε στο Grand Resort Lagonissi. Όταν πλέον στον ημιτελικό αποχώρησα, μετά τη λήξη του επεισοδίου, η παραγωγή μού έδωσε το κινητό μου και έφυγα κυριολεκτικά ξυπόλυτος» λέει γελώντας. Φεύγοντας από το άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, πηγαίνει στο πατρικό του, συνοδευόμενος από τους γονείς και την αδελφή του. «Πήγαμε σπίτι, φάγαμε. Η αλήθεια είναι πως τα είχα λίγο χαμένα. Δεν ήξερα από πού να αρχίσω. Ήταν τόσα τα πράγματα που ήθελα να τους πω. Είχα απίστευτη υπερένταση. Κατά τις 5.00 το πρωί, έφυγα και πήγα στο μαγαζί του “μισθοφόρου” (σ.σ. Κώστα Αναγνωστόπουλου) στην Αγία Παρασκευή, όπου ήταν κι άλλοι παίκτες του Survivor και καθίσαμε μέχρι το ξημέρωμα» περιγράφει στο People.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: peoplegreece.com

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share