Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό πόνεσε! Το απίστευτο καρφιά της Ειρήνης Παπαδοπούλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Στα μαχαίρια οι δύο πρώην συμπαίκτριες

21 Σεπτεμβρίου 2017 17:57
Αυτό πόνεσε! Το απίστευτο καρφιά της Ειρήνης Παπαδοπούλου για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Στα μαχαίρια οι δύο πρώην συμπαίκτριες

Πρώην παίκτες του Survivor ξανασυναντήθηκαν και πόζαραν όλοι μαζί για καλό σκοπό.

Μαχητές και Διάσημοι βρέθηκαν στη Βάρκιζα, όπου και συνάντησαν μέλη του Make a wish και έκαναν πραγματικότητα την επιθυμία ενός παιδιού.

Από την παρέα των Survivors, απουσίαζαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Λάμπρος Χούτος, η Μαριάννα Καλέργη, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Πάνος Αργιανίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz: Πασίγνωστο ζευγάρι τα διέλυσε όλα λίγο πριν τον γάμο!

Η Ειρήνη όμως μάλλον ενοχλήθηκε και με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβηκε στα social media, η μπουλντόζα πέταξε το καρφί της για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία οργάνωσε το reunion και όπως αποκάλυψε, δεν την κάλεσε.

«Αυτή που το συντόνισε, κάποιο λόγο θα είχε να μην με ενημερώσει. Χαίρομαι όμως πολύ που κάνατε ευτυχισμένο ένα παιδάκι, κάνοντας την ευχή του πραγματικότητα», έγραψε χαρακτηριστικά! Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιο της Ειρήνης παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Το αστρολογικό δελτίο για την εβδομάδα 25 Σεπτεμβρίου ως και 01 Οκτωβρίου! (video)

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share