Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Κολλητοί στον Άγιο Δομίνικο και πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα! Ο απίστευτος τσακωμός που έφερε το... τέλος στην σχέση τους!

11 Σεπτεμβρίου 2017 13:20
Survivor - αποκλειστικό: Κολλητοί στον Άγιο Δομίνικο και πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα! Ο απίστευτος τσακωμός που έφερε το... τέλος στην σχέση τους!

Μπορεί το Survivor να έχει ολοκληρωθεί εδώ και τρεις μήνες, ωστόσο το Athensmagazine.gr δεν σταματάει να σας φέρνει στο φως αποκλειστικό ρεπορτάζ γύρω από τους πρωταγωνιστές του ριάλιτι που μας καθήλωσε από τις αρχές του 2017!

Εκεί όπου Μαχητές και Διάσημοι έδιναν σε καθημερινή βάση την δικιά τους μάχη με στόχο την επιβίωση και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ! Κάτι που το κατάφερε ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος κέρδισε τους τηλεθεατές από την πρώτη μέρα μέχρι και τον μεγάλο τελικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Πετρούπολη: Ράκος η μητέρα της 18χρονης σπάει την σιωπή της! Υποβασταζόμενη στα δικαστήρια!

Από την αρχή του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο είχαν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες κλίκες ή καλύτερα τα κολλητά παρεάκια! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο "φως" την αποκάλυψη όμως που θέλει ένα από αυτά τα... παρεάκια σήμερα να μην λένε ούτε καλημέρα!

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα που στο Survivor ήταν κολλητή φίλοι, σε σημείο παρεξήγησης! Ωστόσο σήμερα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά καθώς φαίνεται να έχει υπάρξει ρήξη στις σχέσεις τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη "βόμβα" για τον χωρισμό Θρασκιά - Φωτόπουλου! Όλο το παρασκήνιο (video)

Τώρα το τι συνέβη; Το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έπαιξε κάτι ερωτικό μεταξύ αλλά... επαγγελματικό! Συγκεκριμένα και τα δύο πρόσωπα φέρεται πως είχαν πρόταση από την ίδια εταιρεία για διαφημιστικό και προτιμήθηκε ο ένας! Για ποιους πρόκειται; Θα σας αποκαλύψουμε σύντομα με νέο ρεπορτάζ!α

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share