Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θεωρώ μεγάλο λάθος που το κόψανε!» - Τα πλάνα που δεν έδειξαν ποτέ στο Survivor! Επίθεση του Αναγνωστόπουλου στην παραγωγή! (video)

5 Σεπτεμβρίου 2017 11:37
«Θεωρώ μεγάλο λάθος που το κόψανε!» - Τα πλάνα που δεν έδειξαν ποτέ στο Survivor! Επίθεση του Αναγνωστόπουλου στην παραγωγή! (video)

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, επισκέφθηκε και την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, και μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

Δεν δίστασε μάλιστα να καρφώσει την παραγωγή του ριάλιτι, αποκαλύπτοντας και τα πλάνα που δεν έδειξαν ποτέ στον αέρα!

«Υπήρχε και το μοντάζ σίγουρα σε πολλά πράγματα, δεν δείξανε μια ολοκληρωμένη άποψη. Στα αγωνίσματα δεν χτυπιόμουν μόνο εγώ, και άλλοι χτυπιούνταν, αλλά μάλλον πούλαγα πιο πολύ μόνο εγώ, για αυτό και έδειχναν εμένα. Είχαν εμμονή με μένα, καλό μου έκαναν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορίτσια το νου σας: 10 πράγμα που απεχθάνονται οι άνδρες πάνω σας όταν είστε ελεύθερες!

Ο αδερφός μου μου είχε στείλει στο έπαθλο της επικοινωνίας γράμμα, αλλά για δικούς τους λόγους δεν το δείξανε, και το θεώρησα λάθος, και θυμάμαι ότι είπα ευχαριστώ την Κύπρο που με στηρίζει, το χωριό του αδερφού μου και τα λοιπά, αλλά δεν το δείξανε ποτέ! Μου το δώσανε, αλλά δεν το δείξανε στην τηλεόραση. Το θεωρώ λάθος!

Και επειδή είχα συγκινηθεί κιόλας, ίσως ήθελαν να με δείξουν πιο άγριο, και όχι αυτή την πλευρά του Κώστα! Προέβαλαν και μια κίνησή μου που έκανα για ένσταση ως ειρωνεία απέναντι στον Αγγελόπουλο! Συνήθως τα βάζουν με τους δυνατούς, οπότε είναι τιμή μου να υπάρχει τέτοια αντιπαλότητα! Ήταν φως φανάρι κάποια πράγματα, μόνο ένας τυφλός δεν θα τα έβλεπε!» είπε, αφήνοντας ευθεία υπονοούμενα για την παραγωγή του παιχνιδιού! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Κόρινθο: 4χρονο αγγελούδι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από βόθρο!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share