Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μάριος - Ντάνος ενώνουν τις δυνάμεις τους και ο παίκτης - έκπληξη στο Survivor 2!

5 Αυγούστου 2017 12:09
Μάριος - Ντάνος ενώνουν τις δυνάμεις τους και ο παίκτης - έκπληξη στο Survivor 2!

Σας είχα αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ταξίδεψε στα Χανιά για να κλείσει μία συμφωνία, για μία εκδήλωση που θα συμμετέχει σε «Survivor Game» το οποίο θα γίνει για καλό σκοπό και τα χρήματα των εσόδων θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η αμοιβή του φυσικά θα είναι μηδενική! Όπως επίσης σας είχα ξαναγράψει, σε αυτή την εκδήλωση για καλό σκοπό, το παρόν θα δώσει και ο ΑντώνΗς Βλοντάκης, όπου και αυτος δεν θα λάβει κανένα χρηματικό ποσό για συμμετέχει.

Σημερα, φρέσκα νέα έρχονται στο Dimis Blog και το Youweekly.gr… Πληροφορίες μου αναφέρουν πως σε αυτό το φιλανθρωπικό event θα είναι και ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για να συμφωνήσει με τον άνθρωπο που διοργανώνει αυτή την εκδήλωση! Αυτό σημαίνει ότι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα αγωνιστούν ξανά για καλό σκοπό!

Άλλα νέα που καταφθάνουν στο Youweekly.gr και στο Dimis Blog, μιας και ανέφερα τα Χανιά που θα γίνει η εκδήλωση, λένε, πως ο ΣΚΑΙ … Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share