Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πρόβλημα υγείας παίκτριας του Survivor μετά το τέλος του ριάλιτι! Κάνει συνέχεια εξετάσεις για να...

22 Ιουλίου 2017 10:03
Το πρόβλημα υγείας παίκτριας του Survivor μετά το τέλος του ριάλιτι! Κάνει συνέχεια εξετάσεις για να...

Στο περιοδικό Down Town της Κύπρου μίλησε η Σάρα Εσκενάζυ η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό Survivor. Η ξανθιά μαχήτρια δείχνει να μην χάνει ποτέ την αισιοδοξία της, αφού επιλέγει να αντιμετωπίζει τα πάντα με το χαμόγελό της. Η Σάρα Εσκενάζυ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας, αλλά και στις αλλαγές στα γυναικολογικά της κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρουν ξανά οι σεισμολόγοι για τον Εγκέλαδο στην Κω! Τι περιμένει τους κάτοικους του νησιού;

«Έχω κάνει εξετάσεις. Είναι κάποιες πληγές που έχω, αλλά θα κλείσουν και θα περάσουν. Όμως, το θέμα του μηνιαίου κύκλου που έχουμε όλες οι γυναίκες, δεν έχει τελειώσει. Μας βλέπατε όλες τις γυναίκες να είμαστε πρησμένες…», αποκάλυψε η Σάρα Εσκενάζυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που βγάζουν τα θύματα από το μπαρ του θανάτου στην Κω!

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε και για τις αλλαγές στο σώμα της λόγω έλλειψης φαγητού: «Όχι, δεν τρώγαμε τίποτα. Όλες οι γυναίκες είχαμε τα γυναικολογικά μας θέματα. Το σώμα παθαίνει σοκ και δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα. Δεν επανέρχεται αμέσως. Όλο μας το σώμα έχει πληγές, πονάμε, έχουμε σημάδια. Για εμάς, που το ζούσαμε, τα αθλήματα ήταν πιο δύσκολα, σε σχέση με εσάς που τα βλέπατε. Το κάθε γύρισμα των αθλημάτων, διαρκούσε πάνω από έξι ώρες. Πολλές φορές, ήμασταν επτά ώρες κάτω από τον ήλιο. Ξέρεις πόσες φορές έπαθα ηλίαση; Πάρα πολλές! Όλα τα παιδιά περνούσαν δύσκολα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε λιποθυμήσει.»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share