Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Κι όμως ο παίκτης με τους περισσότερους followers στο Instagram δεν είναι ούτε ο Ντάνος ούτε ο Σπαλιάρας ούτε ο Βασάλος!

20 Ιουλίου 2017 14:30
Survivor: Κι όμως ο παίκτης με τους περισσότερους followers στο Instagram δεν είναι ούτε ο Ντάνος ούτε ο Σπαλιάρας ούτε ο Βασάλος!

Παρόλο που το Survivor έχει τελειώσει, οι παίκτες του συνεχίζουν να απασχολούν. Και ίσως πιο πολύ απ' όλους ο νικητής του παιχνιδιού, ο σκιαθίτης εκπαιδεύτης καταδύσεων Γιώργος Αγγελόπουλος..

Κάθε φορά που ανεβάζει ποστ, όλοι σταματούν απότομα το scroll down. Tα media για να προλάβουν την είδηση και οι γυναίκες για να χαζέψουν το βλέμμα, το χαμόγελο, τη φωνή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα συμπτώματα που εμφανίζουν καρκίνο αιδοίου και κόλπου! Κορίτσια τεράστια προσοχή!

Όλοι θέλουν λίγο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί είναι ο νικητής του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης που, επί μήνες, καθήλωσε εκατομμύρια Έλληνες μπροστά από τις τηλεοράσεις τους και ίσως ο πιο αγαπητός απ' όλους τους συμμετέχοντες του ριάλιτι.

Ή μήπως όχι;

Βλέπετε παρόλο που έχει φανατικό κοινό, δεν είναι και αυτός με τους περισσότερους followers στο Instagram. Κι ας έχει περισσότερους από 246.000 ανθρώπους να τον ακουλουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων: Παίκτης και μάλιστα "μεγάλο" όνομα του Survivor μπαίνει στους "Nomads"! Αποκλειστικό παρασκήνιο

Ένα απλό τσεκ και πέρασμα από τους λογαριασμούς των πρώην παικτών αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι υπάρχουν αρκετοί με αρκετές χιλιάδες περισσότερους από εκείνον.

Για την ακρίβεια, ο συμμετέχων που βρίσκεται στην πρώτη θέση σε αριθμό followers είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου με περισσότερους από 302.000.

Ίσως να περιμένετε να ακούσετε το όνομα Ντάνος στη δεύτερη θέση, αλλά ούτε αυτή κατέχει, αφού μετά ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 271.000 ακόλουθους!

Τον Βασάλο τον διαδέχεται η Λάουρα Νάργες με 264.000 followers.

Aκολουθεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην οποία έχουν πατήσει like περισσότεροι από 250.000 followers.

Στην πέμπτη θέση (!) πια, συνατάμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share