Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Αποκλειστικό: Εφιάλτης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το Survivor! Έκανε ασφαλιστικά μέτρα για...

20 Ιουλίου 2017 11:58
Αποκλειστικό: Εφιάλτης για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά το Survivor! Έκανε ασφαλιστικά μέτρα για...

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να αποτελεί το νούμερο ένα πρόσωπο δημοσιότητας στην Ελλάδα μετά τη νίκη του στο Survivor, ωστόσο αυτό δεν έχει μόνο τα θετικά του!

Ο Ντάνος πολύ πριν τελειώσει το Survivor είχε αγαπηθεί από μεγάλο ποσοστό Ελλήνων και αυτό δείχνει και το γεγονός ότι τον κράτησαν πανηγυρικά στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο παρότι οι συμπαίκτες του τον έβγαλαν πολλές φορές υποψήφιο!

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και με το που ακούμπησε το πόδι του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" κατάλαβε ότι αποτελεί πόλο έλξης για πολλές Ελληνίδες και το νούμερο ένα όνομα στην χώρα αυτή την στιγμή! Ποιος Σάκης Ρουβάς τώρα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στο κέντρο της Αθήνας! Ισχυρή φωτιά στο κτίριο της Εφορίας

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει και την ιδανική ζωή! Μπορεί να χρήματα που κέρδισε να είναι πολλά, μπορεί να έχει την δυνατότητα να βγάλει ακόμα περισσότερα από τις συμφωνίες που θα κάνει στο μέλλον όμως δεν σημαίνει ότι δεν περνάει και δύσκολες στιγμές!

Τι θέλουμε να πούμε! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, o Ντάνος εδώ και μια εβδομάδα που έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Σκιάθο, έχει δεχτεί απίστευτη αγάπη από όλους τους συμπολίτες του σε σημείο που αυτό καταντάει ενοχλητικό!

Συγκεκριμένο μια θαυμάστρια του Ντάνου από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο νησί τον έχει πάρει από... πίσω και δεν τον αφήνει από τα μάτια της λεπτό! Αρχικά ο μεγάλος νικητής του Survivor γοητεύτηκε από το ενδιαφέρον της νεαρής κοπέλας, όμως στην συνέχεια το πρέσινγκ άρχισε να γίνεται ενοχλητικό αφού η συγκεκριμένη θαυμάστρια έχει κατασκηνώσει ακόμα και έξω από το σπίτι του και δεν το κουνάει "ρούπι"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική αποκάλυψη: Με ψυχολογικά προβλήματα μεγάλο φαβορί του Survivor! Πρόκειται για τον...

Μάλιστα ο Ντάνος φέρεται πως έπιασε ο ίδιος την κοπέλα και με ευγενικό πάντα τρόπο της είπε να απομακρυνθεί διότι η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να τον ενοχλεί! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες φέρεται έτοιμος να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ώστε να μην μπορεί να τον πλησιάσει στα 2 χιλιόμετρα! Αν μη τι άλλο δύσκολο το να είσαι διάσημος...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share