Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor - αποκλειστικό: Το μεγάλο deal με πασίγνωστο και κούκλο Έλληνα ποδοσφαιριστή! Αυτός θα είναι ο "Ντάνος" του Survivor 2; Όλη η αλήθεια

20 Ιουλίου 2017 10:44
Survivor - αποκλειστικό: Το μεγάλο deal με πασίγνωστο και κούκλο Έλληνα ποδοσφαιριστή! Αυτός θα είναι ο

Μπορεί το Survivor να έχει κατεβάσει... κουρτίνες εδώ και 20 περίπου ημέρες όμως το παρασκήνιο από τον δεύτερο κύκλο είναι "καυτό" και το Athensmagazine.gr σας φέρνει ακόμα μια αποκλειστικότητα!

Μετά την χθεσινή αποκάλυψη για την πρόταση που έχει δεχθεί ο Γιώργος Μαυρίδης (Δείτε εδώ), το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις, γύρω από τον δεύτερο κύκλο και την επαφή της παραγωγής με διάσημο Έλληνα ποδοσφαιριστή και μάλιστα μέλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τραγική ιστορία από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο: Η εξαφάνιση της Ελένης και των 4 κοριτσιών της που βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο και κηδεύτηκαν 41 χρόνια μετά!

Σίγουρα όλα κινούνται στον αστερισμό του Γιώργου Αγγελόπουλου με την μισή Ελλάδα να θέλει να τον... παντρευτεί όμως με το νέο όνομα που ακούγεται θα κάνει τον Ντάνο να ξεχαστεί σύντομα!

Ποιος είναι αυτός; Ο λόγος για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη! Τον διεθνή, παλαίμαχο πλέον, ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Πόρτο και Ντιναμό Μόσχας αλλά σαφώς την μεγάλη επιτυχία την έκανε με την Εθνική Ομάδα, όντας μέλος και μάλιστα βασικότατο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός Κοκκίνου - Μπόγρη: Γι' αυτό τον λόγο η τραγουδίστρια χώρισε τον μπασκετμπολίστα!

Διάφορα δημοσιεύματα στον διαδίκτυο φέρνουν τον Γιούρκα μια ανάσα από το παιχνίδι, έχοντας πει ήδη το ναι στην παραγωγή, όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά! Συγκεκριμένα ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει δική του επιχείρηση στο Θησείο και δύσκολα μπορεί να το αφήσει για αρκετό καιρό, ενώ τα χρήματα που θα διεκδικήσει από το Survivor είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτα που κατάφερε να βγάλει ως ποδοσφαιριστής! Φανταστείτε πως οι 100.000 ευρώ που είναι το έπαθλο του νικητή, τα έβγαζε περίπου σε μια εβδομάδα από το συμβόλαιό του με την Ντιναμο Μόσχας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 33χρονου δόκιμου ανθυποπυραγού, Αριστείδη Μουζακίτη! Τραγικές φιγούρες οι γονείς του! (photos)

Οπότε τα χρήματα δεν είναι το κίνητρα για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη! Θα πάρει την απόφαση ωστόσο να πάει στον Άγιο Δομίνικο; Θα το μάθουμε σύντομα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share